Lejonpappan möter sin unge för första gången, bilderna är urgulliga - TittaPaVideon.se
x
Lejonpappan möter sin unge för första…
Läkarna var skeptiska till deras överlevnad, idag är de fortfarande vänner och har tagit examen Han blev utslängd och tvingades sova i bilen i 4 år, nu har den här killen lyckats köpa sig en villa

Lejonpappan möter sin unge för första gången, bilderna är urgulliga

29 Juli 2020 • Av sofia
3.344
Advertisement

Den glädje vi känner när ett barn föds är en fantastisk, dyrbar känsla som är densamma mellan alla arter. Vi talar inte bara om "mänskliga ungar", utan också och framför allt de som kommer till världen inom djurriket, kanske från varelser för vilka reproduktion representerar ett oerhört viktigt mål när det gäller bevarandet av arten.

Detta är just fallet med de lejon som vi nu ska berätta för dig om. Dessa enorma kattdjur är tyvärr i riskzonen, ofta utsatta på grund av att deras livsmiljö hotas och även på grund av mänskliga aktiviteter, vilket är anledningen till att varje gång de kommer till världen - även i skyddade sammanhang som djurparken i fråga - får oss att dra en suck av lättnad och får oss att le. I detta specifika fall är det en video som visar ögonblicket då en pappa träffar sin unge för första gången, i en minnesvärd scen.

Ungen föddes den 25:e juli 2020 i en amerikansk djurpark i Denver i Colorado. När man tittar på den krävs det väldigt lite för att bli förtrollad av det söta lilla ansiktet. Livfull, nyfiken och något klumpig i sina rörelser, den lilla kissen är helt enkelt underbar. Alla pappor, vare sig mänskliga eller från djurriket kommer säkert att komma ihåg det ögonblick då de för första gången såg och rörde vid sina barn, och föräldern till denna unge är inget undantag.

Tobias (detta här är namnet på lejonhanen, ett fantastiskt 3-årigt exemplar) tittade på den lilla ungen, extremt fascinerad, hukade sig ner framför honom och började "välkomna" honom med sina tassar, utan att förlora honom ur syne ens ett ögonblick. Beteendet och ansiktsuttrycket hos både lejonet och hans unge ger oss ro i även i ett av de allra mörkaste ögonblicken. Videon som visar dem är laddad med kärlek och har självklart blivit populär världen över.

Medan djurparken som är värd för dessa underbara djur har lanserat en omröstning angående vilket namn ungen ska få är det helt enkelt fantastiskt att iaktta dem och deras beteende som är fullt av kärlek och återigen talar om för oss att naturen alltid lyckas förvåna oss på de vackraste och mest oväntade sätten!

Nedan är länken till videon som visar den fantastiska scenen som vi har beskrivit för dig:

https://twitter.com/ABC/status/1171661843083005952?
 

Tags: DjurLejonSöta
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack