En gorilla ser en nybliven mamma med sin bebis och svarar genom att visa sin unge genom glaset - TittaPaVideon.se
x
En gorilla ser en nybliven mamma med…
En mamma till 11 barn blir gravid en gång om året sedan hon gift sig - nu siktar hon på 14 En nyfiken hund fastnar i ett hål i muren medan den spionerade på grannarna - räddad av brandkåren

En gorilla ser en nybliven mamma med sin bebis och svarar genom att visa sin unge genom glaset

12 Maj 2021 • Av sofia
68.823
Advertisement

Vi människor har verkligen mycket gemensamt med många djurarter, en stark moderinstinkt som driver oss till att skydda våra små ungar och att ta hand om dem med mycket kärlek och tålamod. Det är visserligen sant att inte alla djur vet hur de ska ta hand om sin avkomma, men primater, inklusive de underbara gorillorna, delar denna instinkt till 100%. Familjen Austin märkte detta genast under ett besök på Boston Zoo. Emmeline och hennes make Michael åkte till djurparken tillsammans med sin lilla dotter Canyon, en bebis på bara några månader och de blev genast huvudpersonerna i en rörande scen. Kiki, en gorillamamma på djurparken, närmade sig glaset som skilde henne från Emmeline och började stirra på dem med en blick full av kärlek. I det ögonblicket insåg Emmeline att hon delade ett mycket speciellt band med det djuret - ett band som bara en mamma kan förstå!

Michael och Emmeline gick fram till glaset där gorillan var och tänkte genast: "Hur coolt skulle det vara om en av dem kom dit för att titta på vår bebis?" och just då kom en gorillahona vid namn Kiki fram, lockad av det rosa lilla knyttet som Emmeline höll i famnen. Hon närmade sig och började stirra på paret genom glaset och orsakade starka reaktioner bland de närvarande. Som om detta inte var tillräckligt, tog Kiki strax därefter upp sin son Pablo i famnen, nästan som om hon ville visa honom för Emmeline.

image: Youtube

"Min fru sa att hon kände att hon hade ett speciellt band med den gorillan och hennes unge ... hon förstod hur mycket den gorillamamman brydde sig om sin bebis, Pablo, eftersom hon nu också är mamma," berättar Emmelines man Michael Austin, pappa till Canyon. Den unge mannen fortsatte berätta om det magiska ögonblicket och beskrev nästa scen: "Min fru höll vår son i famnen för att visa honom för Kiki, som var på andra sidan glaset... då tog Kiki tag i Pablo och satte honom i famnen för att visa honom för oss." En mycket känsloladdad scen som varade i flera minuter, under vilken Kiki tycktes kommunicera med hjälp av sina händer. Det verkade som om hon ville smeka den lilla Canyon som sov lugnt i Emmelines famn.

Advertisement

Vid ett tillfälle kom Pablo så nära glaset att näsan nästan rörde Canyons (naturligtvis fortfarande genom glaset) en scen som bokstavligen rörde både Michael och Emmeline djupt.

Vi lämnar dig med videon av det magiska ögonblicket. Var beredd på att bli rörd på djupet!

Tags: DjurBarnSöta

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack