Några barn krossar ett gigantiskt glasslott på ett museum för ett värde av circa 568 000 kronor - TittaPaVideon.se
x
Några barn krossar ett gigantiskt glasslott…
Den äldsta mannen i världen levde i 146 år och överlevde alla sina barn 14 situationer där barn satt sina föräldrars tålamod på prov genom att ställa till med små katastrofer

Några barn krossar ett gigantiskt glasslott på ett museum för ett värde av circa 568 000 kronor

26 Juli 2020 • Av sofia
1.638
Advertisement

Kommer du ihåg när man en gång på offentliga platser kunde höra otåliga föräldrar skälla ut sina barn eftersom de sprang som galningar mellan restaurangbord, till exempel, eller mellan rummen på ett museum? Idag ser vi dessa scener mindre ofta tyvärr eftersom föräldrarna tenderar att strunta i det och samtidigt vill de inte heller att utomstående ska lägga sig i vad deras barn gör. Resultatet? Alltfler oförskämda barn som tror att de kan bete sig som om de var hemma. En familj fick betala ett högt pris efter det att deras son förstörde ett monumentalt glasslott på Shanghai Glass Museum. Konstverket hade ett värde på circa 568 000 kronor!

Det var det största slottet i världen gjort av blåst glas och hade donerats till museet i Shanghai år 2016 av konstnären Miguel Arribas, som hade arbetat i 500 timmar för att göra det. Två barn som besökte museet med sina föräldrar orsakade den fruktansvärda olyckan genom att springa runt. Efter att ha krockat med glasrutan som skyddade slottet blev en del av det skadat. Konstverket hade ett värde på cirka 568 000 kronor eftersom några av slottets spiror var gjorda av 24 karat guld.

image: Pexels

Barnens föräldrar tog självklart på sig kostnaderna för att reparera skadorna, även om konstnären som skapade det för närvarande är fast i sitt land och inte kommer att kunna åka till Kina just nu på grund av den pågående pandemin.

Tags: BarnBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack