Ett par med Downs syndrom gifter sig efter flera månaders väntan och tusentals människor "deltar" vid ceremonin - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ett par med Downs syndrom gifter sig…
Mor- och farmödrar är viktiga, de kan hjälpa dig att le även i sorgliga stunder En kvinna föder barn för första gången vid 68-års ålder och är nu mamma till två underbara tvillingar

Ett par med Downs syndrom gifter sig efter flera månaders väntan och tusentals människor "deltar" vid ceremonin

Av sofia
1.591
Advertisement

Vi kommer aldrig att tröttna på att berätta om den skönhet och det hopp som vissa berättelser kan förmedla till alla de som läser dem. Vi pratar om alla de rörande episoderna som visar oss att trots de stora svårigheter som livet kan sätta oss inför, är ett lyckligt slut ofta möjligt och nödvändigt för att vi ska kämpa mot våra mål.

James och Heidi, ett brittisk par med Downs syndrom som hade bestämt sig för att ta det stora steget och gifta sig, vet detta mycket väl. På grund av coronaviruspandemin var paret tvungna att spendera flera månader isär utan att kunna fira det efterlängtade bröllopet. Ett ögonblick som så småningom blev verklighet, med alla nödvändiga försiktighetsåtgärder och förvandlade deras berättelse till en symbol för känslor och hopp.

via: Mirror

Viruset som drabbat hela världen har tvingat alla att möta vardagen på ett nytt sätt. Liksom så många andra situationer där det sker folkansamling och närhet har även bröllop påverkats och blivit uppskjutna. När det gäller Heidi och James var paret tvungna att tillbringa tre månader ifrån varandra isolerade som en försiktighetsåtgärd under den svåraste perioden av pandemin.

Det var inte lätt alls, för dem som lider av Downs syndrom är många saker som vi anser vara "normala" eller självklara tyvärr inte alls det. Ungdomarna hade verkligen sett fram emot bröllopsdagen länge, och lyckligtvis, efter den långa isoleringen, belönades deras uppoffringar med en ceremoni som inte riktigt blev som de tänkt sig, men som var mycket rörande ändå.

James och Heidi var faktiskt tvungna att minska antalet gäster från 220 till 30 för att följa de regler som infördes för att förhindra infektioner och spridning av viruset. Heidi arbetar som aktivist för funktionshindrade och hade till och med skrivit till den brittiska regeringen för att häva stoppet för bröllop.

Advertisement

Efter lång väntan gifte sig äntligen paret, med endast några få gäster närvarande i kyrkan men med tusentals människor som fanns där för att titta på dem på Youtube, då ceremonin streamades. "Det blev inte som vi hade planerat, men det var fortfarande den bästa dagen i mitt liv. Jag har drömt om det ögonblicket sedan jag föddes"kommenterade Heidi entusiastiskt efter bröllopet.

Även om det här parets planer har påverkats av viruset och säkerhetsåtgärderna som de var tvugna att vidta, var resultatet värt att vänta på, för nu känner hela världen till deras romantiska historia och lyckoönskningarna kom från alla håll. De kommer självklart även från oss som ler tillsammans med detta vackra kärlekspar som är ett levande bevis på att kärleken är gränslös.

Nedan finner du länken till videon som visade parets bröllopsceremoni i streaming:

https://www.youtube.com/watch?v=eiiGLgXHL0M
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack