En kille förflyttar sig mer än 2000 km för att återförena en hund med sin matte som är allvarligt sjuk - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kille förflyttar sig mer än 2000…
En pappa springer 10 km maraton med sina femlingar i barnvagn och slår världsrekord En flicka ber sin pappa klä ut sig till sjöjungfru på sin födelsedag, han gör det och bilderna är verkligen minnesvärda

En kille förflyttar sig mer än 2000 km för att återförena en hund med sin matte som är allvarligt sjuk

Av sofia
1.353
Advertisement

Husdjur kan ge väldigt mycket och ber om väldigt lite i gengäld. Deras kärlek är stabil, konstant och ovillkorlig. De finns vid vår sida både i lyckliga och sorgsna stunder. De kan få oss att le även i de värsta situationerna. Av detta skäl är det avgörande att kunna räkna med deras ovärderliga stöd. Detta stämmer extra väl under omständigheter där ingen annan skulle kunna göra någonting. Här är en berättelse som är ett rörande exempel på detta.

Efter att ha diagnostiserats med en allvarlig sjukdom tvingades en amerikansk kvinna bosatt i Minnesota att flytta till Washington State för att få behandling. Hon hade aldrig självmant valt att vara ifrån sin älskade hund Bailey om det inte var för denna speciella omständighet.

Hunden är en blandras mellan en mops och smoosh face. Djuret kunde dock inte klara en flyresa eftersom den höga höjden kunde ha orsakat honom allvarliga andningsproblem.

Med ett brustet hjärta tvingades kvinnan ta farväl av sin trogna lurviga följeslagare och anförtro honom åt en lokal veterinärklinik. På grund av den svåra sjukdomen visste hon att detta förmodligen skulle ha inneburit att de aldrig mer skulle ha setts.
 

Ryan Chukuske, en volontär från föreningen Last Stop Canine Rescue, fick höra den här historien. Utan att tveka beslutade han sig för att kvinnan skulle få återförenas med sin hund. Så han erbjöd sig att köra den med bil över hela landet.

Avståndet var över 2000 km, för en resa på egen bekostnad. Ryans fru bestämde sig då för att organisera en insamling. Mer än 100 donationer och totalt 2700 dollar, mycket mer än de 1000 som behövdes.

De återstående 1 700 dollar donerades till Last Stop Canine Rescue. Den 25:e november, 2019, publicerades inlägget "uppdrag fullbordat" på stiftelsens webbsida. Ryan har återvänt till Minnesota och Bailey fick äntligen krama om sin matte igen.

Bra jobbat Ryan! Den otroliga generösa gesten som gjorts av denna främling var av enormt värde för kvinnan. Ibland behöver änglar inte vingar för att resa långa sträckor.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack