En rörelsehindrad kille besöker sin mammas grav för att säga att han tagit examen: "Jag klarade det" - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En rörelsehindrad kille besöker sin…
En pensionerad kvinna köper en minihusvagn för att resa genom hela Usa som visserligen är liten men har alla bekvämligheter En hund blir övergiven på en parkering och ylade i 3 dagar i hoppet om att någon skulle komma och hämta henne

En rörelsehindrad kille besöker sin mammas grav för att säga att han tagit examen: "Jag klarade det"

Av sofia
1.796
Advertisement

Examen är ett viktigt mål för alla. Det spelar ingen roll hur gammal man är, det viktiga är att man uppnår det mål man har satt upp. Det finns de som tar endast den tid som är nödvändig för att få en så pass viktig studietitel och de som istället tar många fler år på sig. Det finns ingen anledning att döma hur lång eller kort tid andra tar på sig eftersom vi inte känner till anledningen bakom vissa val. Denna pojke med en funktionsnedsättning har lyckats med den svåra uppgiften att avlägga examen - ett välförtjänt resultat som han ville dela med sin mamma, den person han älskar mest i hela världen. Dagen då han tog  examen gick han för att hälsa på henne på kyrkogården.

Det är de viktigaste ögonblicken i livet, de där vi når viktiga mål, som vi vill dela med vår familj. Den här pojken gick faktiskt direkt till sin mamma för att berätta en mycket viktig sak, nämligen att han äntligen tagit examen. Tyvärr dog mamman några år tidigare, men han har hittat ett sätt att "prata med henne" även om hon inte är fysiskt närvarande bredvid honom, varje dag.

En gest som vittnar om kärleken som band denna son till sin mor och som fortfarande binder dem. I den rörande videon hälsar pojken glatt på sin mamma genom att säga "Jag klarade det! Idag tog jag examen!". Synd att hon inte kunde vara närvarande, men vi är säkra på att hon säkert fanns i hans hjärta. Till slut lägger den unge mannen en bukett med gula blommor nära sin mammas grav och tar avsked med en kyss innan han lämnar henne.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack