En pensionerad kvinna köper en minihusvagn för att resa genom hela Usa som visserligen är liten men har alla bekvämligheter - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En pensionerad kvinna köper en minihusvagn…
Downs syndrom stod inte i vägen för lilla Francesca, vid 4-års ålder är hon redan en modedrottning En rörelsehindrad kille besöker sin mammas grav för att säga att han tagit examen:

En pensionerad kvinna köper en minihusvagn för att resa genom hela Usa som visserligen är liten men har alla bekvämligheter

Av sofia
3.802
Advertisement

Att hitta rätt ställe att bo på är inte alltid en enkel sak. Även om många skapar mysiga och bekväma, miljöer i sina hem finns lusten att uppleva något nytt och originellt alltid där.

Att köpa drömhuset, som kanske är stort och "perfekt", är som vi vet inte alltid inom räckhåll för alla. Därför bestämmer fler och fler män och kvinnor att välja en ekonomisk och alternativ lösning för att skapa sig ett hem med hjälp av minst sagt originella lösningar. Precis som pensionären vi nu ska berätta för dig om.
 

Hon heter Sharon och har haft en lång karriär som farmaceut. Liksom för alla andra i den åldern är stunden kommen för att gå i pension och hon visste redan innan att hon ville ägna mycket av sin fritid till att resa. Hon bestämde sig därför för att spendera en del av de pengar som hon hade till hands för att köpa en minihusvagn som hon lätt kunde transportera med sin bil och på kort tid blev detta praktiskt taget hennes hem på hjul.

Även om denna pensionerade kvinnas husvagn bara är 4,5 meter lång, är det mer än tillräckligt för att hon ska få plats med allt det hon behöver i den. Idén om att ha ett eget utrymme, om än litet, att ta med sig vart man än går är mycket lockande.

Advertisement

Solpaneler, ugn, värme, pentry, veranda, kylskåp, radio, skåp och naturligtvis en toalett med dusch är bara några av bekvämligheterna som Sharon har utrustat sitt lilla hem med. Dubbelsängen fälls ner och blir en bekväm soffa och hon har dessutom allt det som behövs för att laga mat utanför!

Varje hörn i denna lilla men välkomnande husvagn har studerats till perfektion för att vara välorganiserad och funktionell och varje tum av utrymmet utnyttjats till fullo.

Sedan hon gick i pension och inrättade sitt minihus, har Sharon inte missat möjligheten att resa runt i USA, med tryggheten att hon kan stanna där hon vill och bo nära människorna och naturen på de platser hon besöker...

Advertisement

Hon känner sig inte ensam alls, med henne finns hennes två Chihuahuor som bor utan problem i den lilla husbilen. Deras historia har blivit extremt populär på nätet, liksom bilderna på insidan och utsidan av Sharons hus.

Den här kvinnan fick verkligen en originell och ovanlig idé för hur hon skulle spendera sina pensionsår och leva som många önskar. Utan bekymmer och alltid på semester!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack