En autistisk pojke målar färgglada muggar som terapi, men sen börjar alla att köpa dem - TittaPaVideon.se
x
En autistisk pojke målar färgglada…
En man bestämmer sig för att bygga en skyddshjälm i koppar för att sluta röka en gång för alla Den här 6-åriga killen har redan en kropp som en olympisk mästare och vill bli fotbollsproffs

En autistisk pojke målar färgglada muggar som terapi, men sen börjar alla att köpa dem

17 Juni 2020 • Av Sara Lindblad
1.752
Advertisement

Utbrottet av Coronapandemin överrumplade alla och många har fått sina liv vända uppochner som ett resultat av denna nya overkliga situation. Vi har försökt möta svårigheterna så gott vi kunnat och en del har fått kämpa medan andra har klarat det och framförallt funnit kraft och intresse att ägna sig åt enkla aktiviteter. Med det stressiga vardagslivet är det lätt att man glömmer hur kul det är att ägna sig åt våra intressen: måla, promenera i naturen, spela ett instrument, laga mat... alla har sin grej! Daniel, en autistisk pojke på 7 år, föredrar helt klart att ”måla” med hjälp av sin padda! Men det som verkade vara en hobby blev sen en liten business: nu kan Daniel, förutom att ha kul med sin konst, även hjälpa familjen med räkningarna!

Nosso contato : whats 51 980367400 E-mail artedodani@gmail.com Ou página Arte do Dani 💙 Agradecemos imensamente a...

Pubblicato da Arte do Dani su Giovedì 28 maggio 2020

För Daniel är konsten ett sätt att känna sig fri att uttrycka sina tankar, sin kreativitet och all sin energi. Konsten är på detta sätt verkligen en form av terapi, men för Daniel som lider av autism betyder den ännu mer. När han, på egen hand, upptäckte en app som tillåter honom att rita för hand på föräldrarnas padda så laddade han genast ner den för att prova. Sen den dagen har han aldrig slutat!

Enviamos pra todo lugar 💙💙 #artedodani 💜💜💜💜💚💚💚💚 responderemos a todos assim que possível contato para vendas :(somente...

Pubblicato da Arte do Dani su Martedì 26 maggio 2020

När föräldrarna såg sonens små konstverk valde de ut de som de gillade  allra messt bland alla sparade filer, pappan bestämde sig sen för att trycka upp dem på muggar och lägga ut dem till försäljning på nätet. Folk älskade dem! Daniels färgglada muggar går bokstavligen åt som smör i solsken!

Advertisement

Hans konstverk är underbara och ger glädje till alla som köpt dem. På Facebooksidan Arte do Dani växer den skaran och hans följare ökar i antal varje dag!

Bravo Daniel, fortsätt på samma sätt!

Tags: KonstBarnBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack