En kille gjorde rent gatorna i sitt kvarter i 10 timmar i sträck och belönas med en bil och ett stipendium - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kille gjorde rent gatorna i sitt…
Han förvandlar den dammiga vinden till en underbar garderob för sin fru 6 knep för att bära klackar utan att lida och ta hand om sina fötter

En kille gjorde rent gatorna i sitt kvarter i 10 timmar i sträck och belönas med en bil och ett stipendium

Av sofia
1.666
Advertisement

Protesterna som involverade alla amerikanska federala stater och större städer efter George Floyds våldsamma död, orsakade upplopp och ganska många trafik- och säkerhetsproblem för befolkningen. Ett stort jobb som lett till att hundratusentals gatustädare fått städa upp gatorna som stormades under natten, så att människor skulle kunna gå till jobbet dagen därpå. En 18-årig pojke bestämde sig för att göra skillnad.

via: CNN
image: Fox8

Killen från Buffalo, New York, tillhör ett gymnasium som heter Phi Kappa, och denna förening har alltid sysslat med service och volontärarbete i sitt samhälle. Av denna anledning, efter en natt av våldsamma och långa protester i Buffalo, beslutade sig Antonio Gwynn Jr. för att ta en kvast och börja städa gatorna i sitt samhälle under natten.

En generös och osjälvisk gest som de andra medborgarna i staden genast lade märke till.
 

image: CNN

Utan att bli tillfrågad, började Antonio städa klockan 2 och städade oavbrutet i 10 timmar! Han visste att många av hans grannar behövde åka till jobbet nästa dag och att någon behövde städa upp allt det trasiga glaset och skräpet, så när andra grupper dök upp för att städa upp, hade han redan rensat upp mycket i  området.

En handling som beundrades av en annan medborgaren vid namn Matt Block, som för denna gest gav honom sin röda konvertibla Mustang från 2004, samma bil som Antonio körde när hans mamma fortfarande var vid liv 2018. En slump som får dig att få rysningar.
 

Advertisement
image: Fox8

Försäkringsagenten Bob Briceland fick också höra talas om denna historia och gav honom därför ett års bilförsäkring gratis, men det slutade inte här för Antonio. Medaille College i Buffalo tilldelade honom ett stipendium för ett års studier, så nu kommer den 18-åriga pojken som ville studera för att bli egen företagare, äntligen kunna uppfylla sin dröm!

Antonio Gwynn Jr. gjorde det som var rätt och hjälpte sitt samhälle på ett konkret sätt genom att helt enkelt ta en sopborste i handen och börja sopa. Sunda värderingar och en stor pliktkänsla som verkligen lönade sig och gav honom välförtjänt tillfredsställelse. Bra jobbat, Antonio!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack