Hon skickar 1000 kg lök till sitt ex som straff "Jag grät i 3 dagar, nu är det din tur" - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon skickar 1000 kg lök till sitt ex…
Hennes dotter på knappt 9 veckor står själv Polisen får ett samtal angående en

Hon skickar 1000 kg lök till sitt ex som straff "Jag grät i 3 dagar, nu är det din tur"

Av sofia
2.901
Advertisement

Otrohet i ett förhållande är svårt att förlåta och de som kommer tillbaka med svansen mellan benen efter att ha ångrat denna handling välkomnas inte alltid med öppna armar. Sedan finns det de som fortsätter, oavsett om de orsakar skada hos sin partner. En kinesisk tjej bestämde sig för att "straffa" sin expojkvän på ett mycket speciellt sätt, hon skickade nämligen 1 000 kg lök direkt till hans hem. Varför? För att hon ville se honom "gråta".

via: Dailymail
image: Shandong Net

Ett ton rödlök invaderade Zhaos expojkväns hem, eftersom hon inte kunde acceptera det faktum att han hade gått vidare.

"Jag grät i 3 dagar, nu är det din tur" är vad flickan skrev på kortet som levererades tillsammans med denna otroliga mängd lök

Förutom att ha gett honom den här trevliga "gåvan", uppmanade flickan även budfirman att inte kontakta kunden i förväg, utan att överraska honom genom att lämna påsarna med rödlök direkt vid dörren till hans hus. Budkillen försökte kontakta killen men fick inget svar, så han tillbringade ungefär 4 timmar med att lasta av löken från lastbilen och placera dem framför den otrogna killens dörr.

Advertisement

Zhaos expojkvän sa att anledningen till att de två gjorde slut var hennes överdrivna beteende. Allt vi vet om hur den här historien slutade är att pojken sålde löken för 140 dollar.

Även grannarna blev lidande av händelsen: "Jag vet inte om han i slutändan grät när de gjorde slut, men vi grät verkligen, hela huset luktade lök!"

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack