Vandaler klottrade de hatfulla orden "Smittsam råtta" på en läkares bil - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Vandaler klottrade de hatfulla orden…
Bondbönor är rika på fibrer och protein och kan dessutom stärka skelettet och skydda nervsystemet Coronaviruset - han klättrar upp i ett träd varje dag för att få WiFi-signal och följa sina universitetslektioner på nätet

Vandaler klottrade de hatfulla orden "Smittsam råtta" på en läkares bil

Av sofia
969
Advertisement

Spanien är ett av de länder i EU som har drabbats mest av de fruktansvärda konsekvenserna av coronavirusinfektionen. Antalet smittade och antalet dödsfall är mycket högt för den iberiska nationen vilket har belastat landets hälsosystem mycket tungt, som redan tidigare blivit lidande på grund av regeringens nedskärningar på sjukvården. Av den anledningen borde ansträngningarna från läkare, sjuksköterskor och vårdpersonal hyllas, men det finns tydligen de som tycker annorlunda.

Något beklagligt hände i Spanien när en läkare från Barcelona, när hon var på väg till arbetet upptäckte att hennes bil blivit nedklottrad med ett upprörande meddelande. På bilen hade några anonyma vandaler använt svart sprayfärg för att skriva "smittsam råtta" och punkterat bildäcken. Läkaren, som arbetar som gynekolog i Barcelona, blev chockad och gick upp till sin lägenhet för att rapportera situationen till sin man, som var isolerad hemma med deras två barn som är 8 och 10 år gamla.

Läkaren, en gynekolog i staden Katalonien, avslöjade i en intervju att hon inte kunde dölja saken för sina barn med tanke på att hon hade återvänt till huset chockad och skräckslagen. Till slut, för att gå till jobbet, var läkaren tvungen att låna sina föräldrars bil, även om de anonyma vandalerna inte identifierats av den lokala polisen.

En skamlig gest mot en sjukvårdsarbetare som, trots att hon inte arbetar i närkontakt med covid-19 patienter, också kämpar mot detta osynliga monster, även om det inte verkar så. Må dessa hatbrott aldrig upprepas!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack