En sjuksköterska brister ut i tårar när hon upptäcker att mataffären är tom på grund av hysterin kring coronaviruset - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En sjuksköterska brister ut i tårar…
Mamman till en flicka med nedsatt immunförsvar vädjar till människor att inte köpa all handsprit i butikerna

En sjuksköterska brister ut i tårar när hon upptäcker att mataffären är tom på grund av hysterin kring coronaviruset

Av sofia
4.311
Advertisement

Hur ska läkare och sjuksköterskor kunna ta hand om de sjuka om krafterna och motivationen överger dem? En sjuksköterska i York vid namn Dawn Bilbrough, gick för att handla övertygad om att hon skulle kunna inhandla åtminstone det som var nödvändt för att kunna äta lunch och middag under de kommande 48 timmarna, men till sin stora förvåning hittade hon ingenting. Frukt och grönsaker var helt slut på hyllorna. Kvinnan fick ett nervöst sammanbrott och kunde inte hålla tillbaka sina tårar i videoklippet som hon filmade med sin mobiltelefon.

via: York Press

Kvinnan tvingades lämna mataffären utan att ha kunnat köpa något. "Det fanns ingen frukt eller grönsaker, jag lämnade butiken tomhänt" berättar Dawn Bilbrough med låg röst, "Jag vet inte hur jag ska kunna hålla mig frisk." Om det fortsätter så här kommer faktiskt människor som Dawn Bilbrough, som arbetar som sjuksköterska att mycket snart inte längre ha någon styrka och vara mycket prövade. Människor får lätt panik och inser inte att vissa irrationella gester sedan slår tillbaka på dem som i första hand försöker hjälpa till.

This has to said 😔 #corona virus #nurse #critical care. #NHS #share

Pubblicato da Dawn Bilbrough su Giovedì 19 marzo 2020

Kvinnan säger att hon lät sig påverkas av situationen och reagerade med en stark oro, precis som resten av befolkningen. Det är en helt naturlig reaktion och att vara rädd är normalt.

Låt oss dock försöka vara så rationella som möjligt och undvika att tömma hela hyllor i mataffärerna och handla en rimlig mängd mat där vi tänker inte bara på våra egna behov utan också på de som är mer utsatta eller prövade i detta svåra ögonblick. Som svar på dessa behov har en del butikskedjor bestämt sig för att reservera den första timmen av sina öppettider för äldre människor för att se till att de ska lyckas inhandla alla nödvändiga varorna innan de tar slut.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack