5 flickor bestämmer sig för att sälja sina teckningar för att köpa mat till hemlösa hundar i deras kvarter - TittaPaVideon.se
x
5 flickor bestämmer sig för att sälja…
En rörd sjuksköterska förklarar varför vi borde vara mer vänliga mot varandra och säga När denna nödsituation är över vill jag inte att allt blir precis som innan

5 flickor bestämmer sig för att sälja sina teckningar för att köpa mat till hemlösa hundar i deras kvarter

30 Mars 2020 • Av sofia
784
Advertisement

Små gester och goda dagliga handlingar är det som gör skillnad i någons liv. Du bör börja redan från tidig ålder med att vara snäll och vänja dig vid att vara det, särskilt nuförtiden, då det verkar vara en mer och mer sällsynt egenskap, som inte särskilt många har. Martina, Brisa, Lourdes, Kiara och Victoria är mellan 7 och 10 år gamla, men de vet redan vad det betyder att hjälpa de som har det svårare än de har det. Dessa tjejer fick idén att sälja sina teckningar för att kunna mata hemlösa hundar i sitt grannskap. En ädel gest, som genast blev populär på nätet och många människor berömde och hyllade initiativet från dessa små altruister.

image: Pxhere

Tyvärr är herrelösa hundar ett fenomen som drabbar mer eller mindre alla världens länder och gör att miljontals hundar lever på gatan under dåliga förhållanden, utan mat, utan ett tak över huvudet eller en varm plats att sova på. De flesta blir inte alltför upprörda när de ser dem på gatan, men lyckligtvis finns det fortfarande de som bryr sig om detta. De nya generationerna verkar vara något mer medvetna och försöker med all sin kraft att bromsa problemet.

I staden Tapalqué, i Argentina, i Buenos Aires, bestämde sig några flickor mellan 7 och 10 år gamla för att försöka hjälpa de herrelösa hundarna i deras område. Tillsammans beslutade de sig för att göra teckningar för att sälja och med de insamlade pengarna ville flickorna hjälpa hundar i svårighet genom att ge dem åtminstone lite mat och vatten.

Advertisement

De organiserade allt på ett mycket enkelt sätt på trottoaren på huvudgatan och hängde upp sina teckningar utanför en stängd butik. I stället för att vända dessa unga kvinnor ryggen som redan arbetade så hårt, bidrog varje vuxen som gick förbi deras lilla "försäljningsplats" till deras sak och kände nästan en skyldighet gentemot de yngre generationerna.

Med denna enkla idé har flickorna lyckats köpa mat till dussintals hundar, vilket visar att det aldrig är för sent att hjälpa någon i nöd.

Tags: DjurHundarBarn
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack