Vänskapen mellan hund och katt, den här hunden kramar bokstavligen om sin kattvän - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Vänskapen mellan hund och katt, den…
Hon säger att hon är smittad med coronaviruset och hostar på grönsakerna i mataffären med flit, polisen arresterar kvinnan Coronaviruset och solidaritet - människor frågar med hjälp av lappar om deras äldre grannar behöver något

Vänskapen mellan hund och katt, den här hunden kramar bokstavligen om sin kattvän

Av sofia
2.679
Advertisement

Det är en vanlig fördom att hundar och katter inte kan komma överens för om man vänjer på ett korrekt sätt kan dessa två djur till och med bli bästa vänner. Lisa Plummer-Olsen är matte till en vacker beaglevalp som heter Bo, men också till en vacker svart katt som heter Jasper. Till att börja med visste de två inte riktigt hur de skulle bete sig med varandra, men efter någon form av initial blyghet tog katten Jasper det första steget. Med sin tass på hundens axel tycktes han vilja säga till honom: "Det är okej, vi kan leka tillsammans" och förmodligen är det just sedan den händelsen som Bo "lärde sig att kramas".

De två leker vilt med varandra, busar med varandra och har små bråk som tvingar deras matte att dela på dem, precis som om de var två små barn. Det är svårt att tro att Jasper till en början höll sig vid sidan av hela dagen och bara tittade på sin hundvän, tills han en dag bestämde sig för att gå fram.

I denna lustiga stund, som Lisa lyckades fånga på bild, sätter sig Bo tillsammans med sin vän Jasper på kanten av soffan och strax därefter vilar Bo en tass på Jaspers rygg, i det som ser ut som en kärleksfull kram.

Dessa är exempel på de rofyllda ögonblick som de två djuren delar med varandra ibland då de kanske tittar ut genom fönstret tillsammans och iakttar fåglarna och naturen. Det var verkligen tur att Lisa hade kameran redo i detta söta ögonblick, som visar kärleken mellan två djur som alltid har betraktats som väldigt olika.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack