Vänskapen mellan hund och katt, den här hunden kramar bokstavligen om sin kattvän

av sofia

02 April 2020

Vänskapen mellan hund och katt, den här hunden kramar bokstavligen om sin kattvän
Advertisement

Det är en vanlig fördom att hundar och katter inte kan komma överens för om man vänjer på ett korrekt sätt kan dessa två djur till och med bli bästa vänner. Lisa Plummer-Olsen är matte till en vacker beaglevalp som heter Bo, men också till en vacker svart katt som heter Jasper. Till att börja med visste de två inte riktigt hur de skulle bete sig med varandra, men efter någon form av initial blyghet tog katten Jasper det första steget. Med sin tass på hundens axel tycktes han vilja säga till honom: "Det är okej, vi kan leka tillsammans" och förmodligen är det just sedan den händelsen som Bo "lärde sig att kramas".

via Youtube / ViralHog

Advertisement
Youtube / ViralHog

Youtube / ViralHog

De två leker vilt med varandra, busar med varandra och har små bråk som tvingar deras matte att dela på dem, precis som om de var två små barn. Det är svårt att tro att Jasper till en början höll sig vid sidan av hela dagen och bara tittade på sin hundvän, tills han en dag bestämde sig för att gå fram.

I denna lustiga stund, som Lisa lyckades fånga på bild, sätter sig Bo tillsammans med sin vän Jasper på kanten av soffan och strax därefter vilar Bo en tass på Jaspers rygg, i det som ser ut som en kärleksfull kram.

Advertisement
A post shared by 𝐁𝐨 🍋🐶 (@bo_thelemonbeagle)

A post shared by 𝐁𝐨 🍋🐶 (@bo_thelemonbeagle)

Dessa är exempel på de rofyllda ögonblick som de två djuren delar med varandra ibland då de kanske tittar ut genom fönstret tillsammans och iakttar fåglarna och naturen. Det var verkligen tur att Lisa hade kameran redo i detta söta ögonblick, som visar kärleken mellan två djur som alltid har betraktats som väldigt olika.

Advertisement