Den här kvinnan hotade med att smocka till nästa kvinna som ammar framför hennes barn - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här kvinnan hotade med att smocka…
Det spelar ingen roll hur mycket vi skulle vilja att de stannade kvar, vissa människor kommer aldrig att tillhöra oss Den här autistiska mannen sjunger för att lugna patienterna på sjukhuset där han arbetar

Den här kvinnan hotade med att smocka till nästa kvinna som ammar framför hennes barn

Av sofia
1.249
Advertisement

Att amma offentligt är fortfarande ett mycket omdiskuterat ämne idag. Detta är ett mycket viktigt ögonblick för både mamman och bebisen, som får all den näring den behöver. Låt oss dessutom inte glömma att när du ammar, stärks det unika bandet som bara en mamma kan förstå. Även om amning är en helt naturlig sak, ses det att göra det offentligt fortfarande av många än idag som något man borde dölja och nyblivna mammor blir utstirrade och bemöts av fördomar. Visst finns det sätt att amma på med diskretion, kanske med hjälp av specialanpassade kläder, men detta handlar mer om något som mamman väljer. Det finns dock fortfarande de som blir irriterade över att se en kvinna som ammar offentligt och bland dessa finns det en viss Carly Clark, som gjorde ett skamligt inlägg på Facebook, där hon hotade att fysiskt slå nästa kvinna som skulle amma framför henne.

via: The Sun
image: Facebook / Carly Clark

I det hemska inlägget, som sedan snabbt raderats från Facebook, hävdade kvinnan att hon inte alls ångrade sitt uttalande: "nästa kvinna som försöker visa sina bröst för att amma framför mina barn kommer att få en blåtira. Flytta bebisen annars kommer jag att slå till även den."

Vissa användare lyckades fotografera kvinnans Facebook-status innan inlägget togs bort och många reagerade mycket starkt på det våldsamma uttalandet.
 

image: Facebook / Carly Clark

Ett så pass allvarligt uttalande att det kostade henne hennes jobb. Kvinnan var faktiskt anställd på The Petsense, en butik med produkter för djur som när de väl fick nyheten, avskedade kvinnan omedelbart och tog avstånd från det hon skrivit i inlägget.

Advertisement

Ett inlägg som kostade henne dyrt!

Tags: BarnBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack