I Madrid kör taxichaufförerna runt gamla människor gratis för att visa dem stadens juldekorationer - TittaPaVideon.se
x
I Madrid kör taxichaufförerna runt…
Tusentals motorcyklister utklädda till tomtar delade ut 5000 julklappar till barnen på ett barnsjukhus Den här fotografen har verkligen lyckats fånga den söta vänskapen mellan en hund och hans vän som är en uggla

I Madrid kör taxichaufförerna runt gamla människor gratis för att visa dem stadens juldekorationer

01 Januari 2020 • Av sofia
941
Advertisement

Det är de små vänliga gesterna som kommer att rädda världen. Taxichaufförerna i Madrid har beslutat att ta med de äldre människorna i staden på en biltur för att de ska kunna få njuta av den vackra julbelysningen. Allt detta, helt gratis. Gratisturer till stadens centrum för att beundra och få njuta av lite julstämning helt enkelt. Madrid, liksom andra europeiska städer, lyser starkt med sina ljus och färger under högtiden och dekorationerna i stadens centrum är många. Men inte alla lyckas njuta av denna speciella tid på året - till exempel äldre människor som har begränsad rörlighet skulle inte kunna åka runt i staden utan hjälp.
 

Un total de 110 taxistas madrileños participarán hoy jueves, 20 de diciembre, en la segunda edición de "Taxiluz", un...

Pubblicato da Horas De Taxi su Giovedì 20 dicembre 2018

Ett mycket intressant välgörenhetsinitiativ är Taxi-Luz, som gör det möjligt för invånarna i centrala Madrid att få njuta av den starkt upplysta stadskärnan. Familj och vänner kan också få följa med på taxiresan, så att de kan tillbringa lite tid tillsammans och njuta av julstämningen i lugn och ro.

Taxi-Luz-rutten startar på Paseo de Camoens och slutar vid Plaza de Toros de Las Ventas. Hela turen pågår circa en timme - en magisk timme där besökarna får se alla ljus och juldekorationer som är installerade på gatorna i Princesa, Gran Vía, Alcalá-Cibeles, Goya och Serrano.

Advertisement

Det är faktiskt den tredje upplagan av detta vackra initiativ. Förutom de äldre kommer taxichaufförerna den 30:e december även att hämta upp barnen som är inlagda på sjukhuset i palliativ vård på Niño Jesús sjukhus. Totalt kommer 200 taxichaufförer att göra sin bil och sin tjänst tillgänglig för att transportera cirka 800 personer, inklusive äldre och barn helt gratis.

 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack