Den här jätten är en perfekt barnvakt, varje gång den hör barnet gråta hämtar den en leksak för att lugna bebisen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här jätten är en perfekt barnvakt,…
Den här kvinnan lyckades få sina 17 husdjur att posera för en minnsevärd bild Den här katten öppnade ett paket med Tortillas för att äta upp dem medan hans matte var i badrummet

Den här jätten är en perfekt barnvakt, varje gång den hör barnet gråta hämtar den en leksak för att lugna bebisen

Av sofia
6.428
Advertisement

Det finns hundar som, beroende på rasen och deras träning, är mer eller mindre benägna för familjelivet och att vara extremt tålmodiga även med barn. Vissa blir i själva verket som riktiga barnvaktar om de placeras i familjesammanhang. En av de sötaste och mest beskyddande raserna med barn är Bullmastiff, en molossertyp som vanligtvis är mycket lämplig som vakthund och av den anledningen kommer en familj som väljer denna ras att återbetalas med tillgivenhet och lojalitet. Familjen Michaleks valde denna hund som sin nya familjemedlem och gav honom namnet Brutus.
 

Familjen Michalek köpte Brutus 2016 och sedan dess, när de hänvisar till honom, pratar de om honom som sitt "första barn". Allt detta hände innan paret fick en son, Kayden. När barnet kom, förvandlades Brutus till den perfekta barnvakten. "Brutus kände att jag var gravid redan innan jag visste det" berättar Bonnie Michalek.

Eftersom de kände till deras husdjurs lojalitet och vänlighet, fruktade paret inte för ett ögonblick när de var tvungna att ta med ett så litet barn hem. Storleken på Brutus har aldrig varit ett problem och bör inte vara avskräckande.

"Han har alltid älskat barn och varje gång han hör dem skratta blir han väldigt glad" bekräftar hans föräldrar. Som förväntat var Brutus väldigt glad och anpassade sig omedelbart till närvaron av lilla Kayden hemma. När familjen Michaleks kom hem med bebisen sprang Brutus mycket snabbt mot dem för att träffa sin nya "lilla bror".

Bonnie berättar att hunden inte förlorade Kayden ur sikte ens en sekund, från det första ögonblicket som de träffades. Varje gång barnet gråter kommer Brutus med hans favoritleksak, han vet vad som kan lugna hans "lillebror".

Advertisement

Det är normalt att hundar uppfattar när något är fel och därför är det inte förvånande att Brutos har detta beskyddande beteende gentemot sin familj.

Även om många hundar reagerar bra i närvaro av barn, bör man aldrig lämna små barn ensamma med en hund.
 

Tags: DjurHundarBarn
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack