Den här hunden smyger in i grannarnas badkar för att bada med deras barn - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här hunden smyger in i grannarnas…
Det här franska caféet tillåter sina gäster att bli vänner med övergivna hundar och att adoptera dem Den här autistiska pojken bestämmer sig för att öppna ett café efter det att ingen velat anställa honom

Den här hunden smyger in i grannarnas badkar för att bada med deras barn

Av sofia
7.280
Advertisement

Vem har sagt att en hund bara kan vara människans bästa vän? Den kärleksfulla, osjälviska och söta natur som finns hos de flesta av dessa djur gör det möjligt att skapa stark vänskap även mellan två exemplar av samma art.

Precis som för Aeida och Cashew, två hundar i Australien som har blivit oskiljaktiga sedan Aeida flyttade in med sin familj i huset bredvid Cashews. De två är bokstavligen bästa vänner och de skulle göra allt för att spendera mer tid tillsammans, vilket framgår tydligt av den roliga episdonden där Aeida var huvudperson.

Med tanke på bandet mellan de två hundarna har de respektive familjerna beslutat att bygga en dörr för dem mellan de två husen för att underlätta passagen från ena sidan till den andra. Aeida och Cashew kan alltså lämna huset och träffa varandra när de vill och den svarta pitbullhonan beslutade sig för att utnyttja denna bekvämlighet på ett unikt och originellt sätt.
 

Sedan en tid tillbaka hade hundens familj lagt märke till att Aeida varje kväll, vid ungefär samma tid försvann. Utan att oroa sig alltför mycket trodde de att hon hade gått för att leka med Cashew, men ett foto som skickades av grannarna på Facebook avslöjade vad deras hund egentligen höll på med.

Advertisement

Pitbullen låg, som om ingenting hade hänt i grannens badkar när det var dags för deras små barn att bada. Det som var otroligt, förutom att hitta en hund som smugit sig ner i badkaret, var att Aeida hemma vanligtvis inte gillar att bada och envist gör sitt bästa för att inte bli blöt.

Av någon konstig anledning ville den jättegärna göra det hemma hos grannen i deras badkar och i tillsammans med deras barn. Under flera nätter kunde den lilla hunden inte slita sig från huset där hennes vän Cashew bor, så stark är bandet med honom.

Historien som berättades av Nicole Ackehurst, pitbullens matte, visar återigen hur mycket våra hundvänner kan muntra upp oss då de alltid är redo att förvåna oss med sina oväntade beteenden och enorma bevis på tillgivenhet. Ibland kan de verkligen bli en del av den mänskliga familjen!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack