Den här hjorten hälsar på en gammal kvinna varje dag som känner sig ensam, mellan de två föds en underbar vänskap - TittaPaVideon.se
x
Den här hjorten hälsar på en gammal…
Utan operation har den här kvinnan gått ner 110 kg genom att dansa Zumba varje dag Den här hunden rymde hemifrån för att tillbringa två dagar tillsammans med sin ovanliga vän som är en hjort

Den här hjorten hälsar på en gammal kvinna varje dag som känner sig ensam, mellan de två föds en underbar vänskap

03 December 2019 • Av sofia
2.818
Advertisement

En del människor föreställer sig när de ser ett stort rådjur en vacker trofé, men för denna äldre dam från Aurland, Norge, var djuret snarare ett tecken på hopp. Efter hennes mans död vid 81-års ålder trodde Mette Kvam att hon skulle tillbringa resten av sina dagar ensam i sitt isolerade hus i bergen. Istället, trots ensamheten, började Mette få oväntade besök dagligen. Varje dag närmar sig ett rådjur ett fönster vid hennes hus och en speciell typ av vänskap har fötts mellan de två.

Experterna rekommenderar vanligtvis att man aldrig bör närma sig rådjur. Även om de är magnifika och verkar vara snälla varelser, kan de skada en människa allvarligt. Mette lade dock inte alltför mycket vikt vid den varningen. En stackars änka, i ett hus omgivet av snö, ensam... vad spelade dessa eventuella risker för roll? När hon såg hjorten med sina imponerande horn kunde hon inte låta bli att bli förälskad i honom. För henne representerade den inte ett vilt och farligt djur, utan en snäll varelse.

En dag beslutade hon sig för att bjuda på lite mat

En vacker dag plockade Mette fram en bit bröd och lutade sig ut genom fönstret och väntade på sin vän hjorten. När han anlände började djuret sträcka sig uppåt för att nå fönstret från vilket den gamla kvinnan gav honom brödstycket. Hjorten blev inte alls rädd och tog brödbiten direkt från Mettes hand, långsamt och försiktigt.

Om du ska mata ett rådjur varje dag, måste du ge det ett namn. Kvinnan valde att kalla honom Flippen. Efter det första mötet var hon inte säker på om hjorten skulle komma tillbaka till henne ... men det gjorde den.

Advertisement

Kvinnan döpte den till Flippen

Varje dag närmar sig Flippen Mettes fönster och väntar på sin favoritmat. Från första stund återvände hjorten för att besöka kvinnan inte en gång utan två gånger om dagen. Under en vandring i bergen lyckades en annan kvinna med namnet Britt filma det underbara mötet mellan Mette och hennes "vän" hjorten med sin mobiltelefon (det här är videon).

Mette känner sig inte längre ensam och älskar att få besök av Flippen varje dag ... vilken underbar vänskap!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack