Den här hunden rymde hemifrån för att tillbringa två dagar tillsammans med sin ovanliga vän som är en hjort - TittaPaVideon.se
x
Den här hunden rymde hemifrån för…
Den här hjorten hälsar på en gammal kvinna varje dag som känner sig ensam, mellan de två föds en underbar vänskap En kvinna förbjuder sin rökande svärmor att ta i hennes dotter om hon inte byter kläder och tvättar händerna

Den här hunden rymde hemifrån för att tillbringa två dagar tillsammans med sin ovanliga vän som är en hjort

03 December 2019 • Av sofia
5.173
Advertisement

En av de värsta mardrömmarna för dem som bor med ett husdjur är att den pålitliga fyrbenta vännen plötsligt skulle kunna försvinna. Våra husdjur kan av de mest olika skälen lämna hemmet och inte komma tillbaka säkert vilket försätter ägaren i ett tillstånd av stark oro och osäkerhet.

Detta gäller ännu mer för dem som bor på landsbygden som exempelvis Rachel Howatt, en kanadensisk kvinna som var orolig över sin siberian husky vid namn Kodas försvinnande. Hunden, återvände lyckligtvis hem efter två dagar, som om ingenting hade hänt, men det som Rachel och hennes familj fick reda på om det tillfälliga försvinnandet var verkligen otroligt.

Kvinnans och hennes familjs sökande var inte till någon nytta det fanns inga spår efter Koda, även om det trädbevuxna området runt hennes hem hade blivit ordentligt genomsökt. Efter att hunden återvände kom Rachel ihåg en viktig detalj. Hon visste att hennes grannar hade en jaktkamera riktad mot ett obebott område nära deras hem.
 

Så tillsammans med dem beslutade hon att kontrollera om Koda råkade befinna sig där och det var då som det mystiska försvinnandet av hunden fick en förklaring. Bilderna visade tydligt hunden som hade upplevt ett riktigt äventyr, med en osannolik ny vän.

Advertisement

Koda hade tillbringat de senaste två dagarna med en hjorthane som hon hade träffat i skogen, tillsammans hade de lekt, ätit och sovit. Hjorten verkade enligt bilderna, inte alls störas av Kodas närvaro. Tvärtom verkade det som om de två alltid hade känt varandra och att de hade tillbringat mycket tid tillsammans, precis som två gamla vänner som möts igen efter en tid.

Vem vet om Koda fortfarande kommer att ta chansen att ta en "paus" från sitt vardagsliv och besöka sin vän hjorten. Lyckligtvis slutade hans försvinnande bra och han visade alla, återigen, att djur verkligen vet hur de kan överraska oss på de mest originella och roliga sätten.

Tags: HundarRådjurOtroligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack