Han dricker sin sista öl på sjukhuset innan han dör - familjen uppfyller farfarns sista önskan - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Han dricker sin sista öl på sjukhuset…
Nyinköpta kläder bör alltid tvättas innan man har de på sig eftersom de innehåller kemiska ämnen Den här gamla damen lyckas inte sälja sina broderade servetter så en man bestämmer sig för att hjälpa henne genom att dela ett foto på henne

Han dricker sin sista öl på sjukhuset innan han dör - familjen uppfyller farfarns sista önskan

Av sofia
1.580
Advertisement

Förlusten av någon som står oss nära är alltid svår att bära och även om man vanligtvis är beredd på en sådan händelse är det alltid ett slag i hjärtat att behöva ta farväl av en vän eller familjemedlem för alltid. Adam Shemm är en man från Milwaukee (Wisconsin, USA) som har beslutat att publicera på sin Twitter-sida historien och fotot om det sista farväl som han och hans bröder ville ge till sin farfar Norbert, som dog 87 år gammal. Bilden visar en gammal man i en sjukhussäng, som konstigt nog ler, omgiven av sina barnbarn och sin fru. Farfar Norbert ler för att hans sista önskan innan han dog uppfylldes, nämligen att dricka en sista öl omgiven av sin familj!

via: BBC

Norbert, en 87-årig man, dog på grund av tjocktarmscancer. Denna hemska sjukdom hindrade honom dock inte från att dricka en sista öl innan han sa adjö till alla för sista gången. Hans brorson Adam tog en bild som lades upp på Twitter och som på kort tid blev viral och väckte reaktioner och kommentarer om stöd och tillgivenhet. Brorsonen förväntade sig förmodligen inte en sådan reaktion på sociala medier: "Kommentarerna var så snälla, jag såg foton av människor som skålade med ölflaskor för att hedra honom" berättar Adam för BBC.

Det är bilden av en leende man och även om Adam inte var övertygad om att publicera den på sociala medier i början gjorde han det i slutändan eftersom det trots allt är ett vackert ögonblick. Det är en bild som måste ha tröstat Norberts familj mycket: "Han ler och gör exakt vad han ville göra."

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack