Den här mannen räddar hemlösa katter från kylan genom att återvinna gamla bärbara kylskåp - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här mannen räddar hemlösa katter…
Förälska dig i en Skytt - de sätter sina nära och kära före allt annat Om du inte är nöjd med ditt liv är det ditt ansvar att förändra det

Den här mannen räddar hemlösa katter från kylan genom att återvinna gamla bärbara kylskåp

Av sofia
4.537
Advertisement

Om du älskar djur och bryr dig om deras säkerhet, finns det verkligen många sätt att göra något konkret med mycket små gester som för dessa djur verkligen betyder mycket.

Ett bra exempel på detta är mannen vi nu ska prata med dig om, en sann hjälte för många övergivna gatukatter, som uppfunnit en mycket orginell lösning för att hålla dem säkra och varma under den kalla vintersäsongen. Låt oss kika på vad han gör.
 

Dessa gatukatter tillbringar ofta dag och natt på farliga platser och riskerar varje dag att inte överleva. De organiserar sig i kolonier, men kylan kan vara dödlig, särskilt om de inte har en lämplig plats att söka skydd på.

Philip Rogich, en amerikan från Utah, bestämde sig för att tiden var inne för att göra något för dessa stackars små djur. De bästa idéerna kommer ofta från de enklaste sakerna och mannen har därför beslutat att återanvända gamla kylboxar och återanpassa dem till kattkojor.
 

På bara några minuter borrar Philip hål i de gamla kylskåpen, tillräckligt stort för att låta katterna gå in och ut utan problem och naturligtvis andas. De små husen isoleras sedan med frigolit, plast och halm, vilket läggs till deras grundisolering.

Advertisement

En riktig mission som driver honsom dag efter dag med enorm passion och precision. Mannen tar dessutom emot donerade gamla bärbara kylskåp från sina följare, så att de alltid har nytt material tillgängligt för att kunna hjälpa dessa stackars små katter.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack