Den här pojken målar underbara porträtt i utbyte mot mat för djur i nöd - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här pojken målar underbara porträtt…
Den här kvinnan tar tunnelbanan varje dag bara för att lyssna på sin avlidna mans inspelade röst Sätt dig själv på prov med det här testet, det första du ser skulle kunna avslöja något om din personlighet

Den här pojken målar underbara porträtt i utbyte mot mat för djur i nöd

Av sofia
5.877
Advertisement

Även de små sakerna kan göra stor skillnad. En fras som inte bara är ett talesätt, men som kan vara mycket giltig och passa i många olika situationer. Kanske inser vi det inte alltid, men förr eller senare, om vi uppför oss på ett visst sätt, kommer det att finnas någon som kommer att uppskatta detta och våra gester kommer inte att gå obemärkta förbi.

Stora saker kan utföras även av de yngsta av oss. Som i fallet med Pavel Abramov, ett 9-årigt ryskt barn med ett väldigt stort hjärta, mycket större än hans kronologiska ålder. Denna lilla välgörare utgick från en enkel fråga: Hur kan jag hjälpa djur i svårighet med de medel jag har och de saker jag kan göra? Låt oss kika på vad svaret var.

via: Metro
image: Vk.com

Pavel älskar att måla och rita och han är särskilt skicklig på att måla djurporträtt. Så han bestämde sig för att börja måla av sina vänners husdjur och även okända människors, för att få något i gengäld. Vad? Inte pengar eller leksaker, utan mat och förnödenheter för att donera till ett skydd som tar hand om djur i svårighet.

Med hjälp av sin mor Ekaterina startade han sedan projektet "Gentle Brush", driven av förlusten av sin älskade hund Barsik. Pavels kreativitet och uppfinningsrikedom har gjort resten, och sedan han började med denna välgörenhet har barnet lyckats göra sig känd och samla in bidrag från många människor som i utbyte mot hans vackra konstverk, hjälper djuren som behöver det.

image: Vk.com
Advertisement
image: Vk.com

På de ryska sociala medierna Vk.com har mor och son öppnat en sida som heter "Vad kan en liten volontär göra?", Där de publicerar bilder och resultat av sin vackra aktivitet.

image: Vk.com
image: Vk.com

Det orginella med Pavels verk är att var och en av hans målningar är unika, speciella och realistiska på en gång eftersom de representerar ägarens verkliga husdjur, utifrån deras fotografier.

Advertisement
image: Vk.com
image: Vk.com

De mänskliga vännerna till dessa fyrbenta varelser åtar sig i gengäld att tillhandahålla mat och grundläggande nödvändigheter, som sedan skickas till djurskyddshemmet. Pavels framgångsrika initiativ har redan spridit sig långt utanför hans hemstads gränser.

Advertisement
image: Vk.com
image: Vk.com

Från hela Ryssland, men också från andra europeiska länder, finns det många människor som slagits av denna lilla välgörares arbete och beställt underbara porträtt av sina djur.

Advertisement
image: Vk.com
image: Vk.com

Således går Pavels dagar bland de många beställningarna på porträtt och aktiviteterna som volontär på det skydd som han donerar till. Hans dröm är att bli arkitekt och när han växer upp, att öppna en struktur för att hjälpa sina  djur. För närvarande är hans bidrag redan mycket stort och gör honom till en riktig hjälte.

image: Vk.com
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack