Den här handikappade pojken blir utslängd från en snabbmatsrestaurang för att han inte kan sätta sig vid bordet och äta själv - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här handikappade pojken blir utslängd…
Ett vänskapsband bryts inte på grund av avståndet eller tiden, det varar för alltid Ett par hittar mer än 200 valnötter som några ekorrar gömt undan i motorhuven på sin bil

Den här handikappade pojken blir utslängd från en snabbmatsrestaurang för att han inte kan sätta sig vid bordet och äta själv

Av sofia
1.091
Advertisement

Det finns många människor i världen som har stora hjärtan, alltid generösa och redo att nå ut till människor i nöd, men tyvärr finns det också berättelser som vi aldrig skulle vilja höra om riktigt omänskliga gester. Lyckligtvis finns det fortfarande de som står upp för de som blir illa behandlade, särskilt när det gäller barn. Det här är vad som hände med lilla William som blev utslängd från en snabbmatsrestaurang för att han inte lyckas äta själv eftersom han är handikappad.
 

via: Fox News
image: YouTube

William föddes tyvärr utan armar och trots den extrema svårigheten i att tvingas möta livet med denna form av funktionsnedsättning, lärde han sig med stort mod och hårt arbete att använda fötterna för att röra sig och få i sig mat. William älskar att äta pannkakor, och det är just apropå denna välkända amerikanska dessert som en kontrovers bröt ut när han och hans mor åkte till en välkänd pannkakerestaurang i USA för att sitta ner och njuta av dessa läckerheter i lugn och ro.

För att äta måste William tyvärr sitta på bordet och använda fötterna, men butikschefen bad dem vänligen att lämna rummet "av hygieniska skäl".

image: YouTube

Williams mamma frågade då chefen om hon visste med säkerhet hur många av hennes "normala" klienter hade tvättat händerna innan de rörde vid sirapsflaskorna och åt pannkakor. Men kontroversen fortsatte även efter att mamman Alexis och William lämnade lokalen. Efter publiceringen av ett klagomål på Facebook har Alexis inlägg gradvis blivit viralt och människor har känt skam och förargelse inför chefens oförskämda gest.

William förstod vad problemet var, så pass mycket att när han efter detta gick ut för att äta med sina föräldrar insisterade på att sitta på stolen istället för på bordet.

Advertisement
image: YouTube

Alexis kritik mot IHOP-kedjan (International House of Pancakes) verkar ha gett resultat då kedjan har åtagit sig att inte längre ta lätt på dessa situationer, visa medkänsla och utbilda sina egna anställda för att se till att en situation som den som William tvingades uppleva inte ska behöva upprepas.

Så att alla, precis alla, kan njuta av små ögonblick av glädje och lugn utan att behöva skämmas framför andra.

Tags: BarnBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack