Den här kvinnan riskerar fängelse för att ha matat gatukatter - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här kvinnan riskerar fängelse…
Nu är det bekräftat, mor- och farföräldrar har en väldigt speciell relation med sina barnbarn som får båda att må bra Praktiska, generösa och kameleontliknande - Tvillingarna är detta och mycket mer

Den här kvinnan riskerar fängelse för att ha matat gatukatter

Av sofia
979
Advertisement

Usa är ett land fullt av charm och motsägelser - ett land där en 79-årig kvinna kan riskera att hamna i fängelse för att ha matat gatukatter. Det här är vad som hände med Nancy Segula, en kvinna som levde ensam sedan en längre tid tillbaka och som på sin fritid tog hand om grannskapets gatukatter. Med tiden, gick katterna från att vara 4 till att vara 8 för att sedan gradvis öka. De andra invånarna i grannskapet uppskattade inte närvaron av dessa små varelser och de bestämde sig för att kontakta polisen.

Nancy Segula är en 79-årig dam som bor i Garfield Heights, Ohio (USA). Under de sista åren av sitt liv drabbades kvinnan av förlusten av sina älskade kattungar och framför allt av sin älskade make. Nancy blev plötsligt änka och ensam hemma och började mata några katter i sitt grannskap för att må bättre: "Katterna fortsatte att komma till mitt hus," sade Nancy, "Jag mådde inte alls bra, jag var deprimerad, så jag började ge dem något att äta och ta hand om dem. Detta hjälpte mig mycket."

Kvinnans grannar tyckte dock inte alls om invasionen av katter på gatorna i deras grannskap och vände sig till polisen. I Ohio är det förbjudet att mata herrelösa katter och hundar, så 79-åringen fick 10 dagars fängelse och böter på 2 000 dollar.

image: Pixabay

Nancy's son, Dave Pawlowski, blev förvånad över domen: "Kommer du verkligen att skicka min mamma, en 79-årig kvinna, i fängelse?! Efter allt det som man vet händer i fängelserna?".

Kvinnans straff är definitivt överdrivet men tyvärr verkar statens lagar vara ganska hårda i fall som detta. Vi hoppas att denna lilla mardröm för Nancy kan ta slut så snart som möjligt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack