En frisör flyttar ut sin salong på gatan för att erbjuda gratis klippningar till hemlösa - TittaPaVideon.se
x
En frisör flyttar ut sin salong på…
Endast 7 år gammal kan den här autistiska pojken redan prata 9 språk och lär världen något viktigt Barn och föräldrar som inte har några gränser - 15 absurda bilder som tyvärr återspeglar verkliga händelser

En frisör flyttar ut sin salong på gatan för att erbjuda gratis klippningar till hemlösa

04 Augusti 2019 • Av sofia
859
Advertisement

När vi läser berättelser som den vi nu ska dela med dig känner vi oss glada över att det i en värld som ofta består av orättvisa och olikheter alltid finns människor som försöker erbjuda sin hjälp - även med de enda medel de har tillgängliga - till de mindre lyckligt lottade.

Kate Steller är en frisör i Minneapolis, Minnesota, som har beslutat sig för att erbjuda sina professionella tjänster till dem som inte har råd att betala en klippning på hennes salong och hon gjorde detta på ett mycket originellt sätt.

Efter att ha inrett sin butik med tio röda fåtöljer beslutade sig Kate för att behålla den elfte för sig själv. Hon förvarar den i sin bil och när hon ser en hemlös människa på gatorna i staden erbjuder hon en gratis klippning i stolen.

Tillsammans med sin assistent Emily, lämnar Kate sin salong en dag i veckan och försöker ge tillbaka lite värdighet till de människor som ofta har förlorat den och som därför förflyttas till samhällets utkanter. Hennes initiativ ligger till grunden för ett projekt som kallas Steller Kindness Project.

Vänlighet, värdighet, självkänsla och praktisk hjälp till människor som kan känna sig lite bättre även genom små gester. Detta är frisören i Minneapolis avsikt, som tidigare har upplevt vad det innebär att leva vid samhällets utkant personligen.

Advertisement

Leauxla Rose has experienced so much loss, but that doesn’t stop her from embracing the beauty around her. Leauxla...

Pubblicato da Steller Kindness Project su Sabato 13 luglio 2019

Faktum är att hon på grund av en sjukdom och de medicinska behandlingarna som genomfördes på henne tappade håret när hon var bara 18 år gammal. I samma ögonblick förstod hon vad det innebar att inte ha någon självkänsla och att känna sig ständigt utan identitet. Även av detta skäl beslutade hon sig därför för att erbjuda sina färdigheter till andra och försöka hjälpa dem lite, även genom en enkel hårklippning.

Ett beteende som vi alla borde ta efter. Om alla erbjuder sina kunskaper till tjänst för dem i nöd, utan att förvänta sig något i gengäld, skulle vi säkert skapa en bättre värld.

“If you were to look at Edward’s sign you would not know the reason he moved to NE Minneapolis is so that he can be...

Pubblicato da Steller Kindness Project su Domenica 23 giugno 2019
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack