Hon är 102 år och han är 100 - de förälskar sig i varandra och bestämmer sig för att gifta sig - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon är 102 år och han är 100 - de…
Det här 5-stjärniga hotellet samlar ihop alla matrester och ger dem till gatuhundar Vissa människor bryr sig mer om sina hundar är om andra människor och den här studien förklarar varför

Hon är 102 år och han är 100 - de förälskar sig i varandra och bestämmer sig för att gifta sig

Av sofia
4.360
Advertisement

Även om dagens samhälle skulle vilja få oss att tro något annat, är vi aldrig för gamla för att möta våra livs kärlek. Vissa kvinnor är mycket oroliga för att förbli ensamma, och när de närmar sig 30 utan partner är de övertygade om att de aldrig kommer att kunna hitta någon att dela resten av livet med. Ingenting kan vara mer fel. Livet är oförutsägbart och kärleken kommer när du minst anar det. Kanske låter det klyschigt, men det är faktiskt sant. Kärlek har ingen ålder och en 102-årig dam bevisade detta genom att gifta sig med sin 100-år gamla pojkvän.

via: nbc24

Congratulations to the newlyweds! John and Phyllis met while living at Kingston. At the young ages of 103 and 100 years...

Pubblicato da Kingston Residence of Sylvania su Venerdì 28 giugno 2019
image: Unsplash

Kärlekshistorien mellan Phyllis, 102, och John Cook, 100, har inga gränser. John är en veteran från andra världskriget som nyligen firade sin 100-årsdag, medan Phyllis är snart 103 år gammal.

Det kan verkligen inte sägas att äktenskapet mellan de två var resultatet av ett hastigt val. Det äldre paret träffades på ett vårdhem i Sylvania, en liten stad i Ohio (USA), och efter många långa samtal blev de två galet förälskade i varandra.

"Om jag ska vara ärlig, blev vi kära i varandra. Jag vet att du kommer att tycka att det låter lite överdrivet för någon i vår ålder, men det är faktiskt sant. Vi blev förälskade" berättade den härliga hundraåringen i en intervju.

Både är kockar och älskar god mat. De tillbringar mycket tid tillsammans utan att ge upp sitt personliga utrymme.

Deras otroliga historia visar att ålder absolut inte är en faktor som hindrar någon från att älska en annan person. Låt oss tillbringa vår tid tillsammans med de människor vi verkligen älskar och om det för tillfället inte verkar finnas någon så viktig vid horisonten, oroa dig inte, förr eller senare kommer kärlek att komma! Fråga Phyllis ;)

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack