Gå ut med din partner - ni är ett par, inte bara föräldrar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Gå ut med din partner - ni är ett…
19 personer som verkligen har berikats med en speciell blick Bältros, en herpessjukdom som aktiveras av stress - här är orsakerna bakom och symptomen vid detta smärtsamma hudutslag

Gå ut med din partner - ni är ett par, inte bara föräldrar

Av sofia
523
Advertisement

När man blir förälder blir parrelationen ofta lidande. Man har plötsligt mindre tid, man tar hand om en liten nykomling och ägnar all sin tid åt henne eller honom och detta gör att man tenderar att ha mindre tid över för sin partner. Den tidigare känslan som är just orsaken till att barnet skapades, kan saknas och göra att man glider ifrån varandra. Främst männen tenderar att känna sig isolerade, bortstötta och det kan bli svårt att dela detta vackera ögonblick tillsammans. Detta kan också påverka barnen.

image: Unsplash

En studie genomförd av Bowling Green State University visar faktiskt att barn som lever i fredliga familjesituationer kommer att utveckla känslomässig stabilitet och positiva och hälsosamma band med människor i deras omgivning.

Att vårda din parrelation skulle därför gynna inte bara föräldrarna utan hela familjen, inklusive barnen.

Glöm aldrig att ni är ett par, inte bara en mamma eller pappa, detta är det första steget mot känslomässig stabilitet. Att hålla relationen vid liv när du har barn är inte lätt, men det finns några "strategier" som man kan ta till.

image: Pxhere

Se en film tillsammans. Kanske när barnen sover. Mys i soffan och titta på en film tillsammans och njut av känslan av att uppleva unika stunder bara för er.

Laga mat tillsammans. Att laga mat tillsammans är kul och kan vara ett bra sätt att dela exklusiv tid med din partner. Från sallader som ska skäras  upp och vin som ska öppnas kan man lätt klämma in en kyss, men utan några telefoner däremellan.

Besök en plats tillsammans. Gå på bio eller konsert, park eller museum, var som helst är perfekt om man besöker de tillsammans som ett par och inte bara som föräldrar. Med hjälp av morföräldrar, farbröder eller barnvakter kan man hitta lite tid att spendera tillsammans.

Spela. Ja, spela tillsammans som när vi var tillsammans, minns du? Kanske fanns det något speciellt spel som du gillade särskilt mycket!

Advertisement
image: Pixabay

Det här är bara några exempel, bara din fantasi sätter gränserna!

Det som är säkert är att om paret är harmoniskt, drar även barnen nytta av det och blir lugna.

Tags: FamiljMå braKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack