Den här 89-åriga mormorn reser världen runt med en ryggsäck och en käpp och vill spendera sin pension på att skapa nya minnen - TittaPaVideon.se
x
Den här 89-åriga mormorn reser världen…
Ett år efter skilsmässan blir kvinnan mer lycklig och attraktiv och här kommer förklaringen bakom detta Hemligheten för att känna sig 10 år yngre? Enligt experterna är det att vara med en man som är 10 år yngre än du

Den här 89-åriga mormorn reser världen runt med en ryggsäck och en käpp och vill spendera sin pension på att skapa nya minnen

21 Juni 2019 • Av sofia
1.005
Advertisement

Det är förmodligen många människors dröm, men som få lyckas förverkliga. En ryggsäck, lite pengar, mycket ledig tid och en stor önskan om att få uppleva nya äventyr och sedan är man redo att åka jorden runt, till de platser man gillar bäst!

Sådana resor kan få oss att känna oss riktigt fria och utan gränser, och är ofta kopplade till ungdomar. Aldrig som när vi är unga, fria från åtaganden och skyldigheter i livet och arbetet, kan vi drömma om att få uppleva liknande erfarenheter. Men är det verkligen sant att resa världen runt på detta sätt bara är ett "privilegium" för unga?

Om man heter Yelena Yerjova och är en 89-årig rysk mormor, kommer svaret utan tvekan att vara nej. Du läste rätt! Trots sina 89 år har kvinnan blivit viral på sociala medier på grund av sina fantastiska upplevelser på sin resa världen runt.

Utanför komfortzonen, hemmet, den grå och tråkiga vardagsrutinen har Yelena bestämt sig för att resa genom Vietnam, Tyskland, Turkiet, Israel, Polen och Tjeckien. Allt med enbart det ytterst nödvändiga i resväskan och hon hon värderar högt varje nytt möte, varje plats eller stund hon upplever på sin resa.

Advertisement

Hennes berättelse publicerades på Facebook av Ekaterina Papina, som mötte henne under hennes resa till Vietnam och hon berättade i inlägget hur denna mormor ville investera sina pensionspengar i något speciellt, som kunde lämna ett outplånligt spår i hennes minne.

Bland underbara platser, exotiska livsmedel och nya resekamrater har Yelena blivit berömd, en inspirationskälla för många människor och en symbol för bestämdhet, nyfikenhet och viljan att uppleva varje ögonblick av livet på djupet.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack