De här barnen skapar hundkojor med hjälp av återvunna material och deras initiativ har blivit mycket framgångsrikt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
De här barnen skapar hundkojor med…
Kvinnor som har många krukväxter tenderar att leva längre enligt den här undersökningen Berättelsen om Ted, hunden som väckte sin husse från konstgjord koma

De här barnen skapar hundkojor med hjälp av återvunna material och deras initiativ har blivit mycket framgångsrikt

473
Advertisement

De enda som kan stoppa riskerna och de fruktansvärda konsekvenserna av klimatförändringar och förorening i tid är vi själva. Med vår goda vilja och våra små handlingar kan vi göra stor skillnad och hjälpa vår planet Jorden. Precis som de 35 eleverna som den här historian berättar om, som har byggt miljövänliga hundkojor för gatuhundar och på så sätt räddade dem från de kallaste nätterna.

image: Facebook

Detta välgörenhetsprojekt startade i klass 55 i Scholastic Institute of Zacatecas i Mexiko, som har lyckats kombinera utbildning för barn med miljöfrågor och bryr sig om mindre lyckligt lottade djur. Varje hundkoja som skapades av Zacatecas små elever var gjord med återvunnet material från barnens hem.

I slutändan ställdes cirka 20 små hus för gatuhundar eller mindre lyckligt lottade hundar ut av material som äggkartonger, flyttkartonger, tidningar, korgar, gamla lakan och så vidare!

image: Facebook

Det arbete som utförs av skolan hjälpte barnen att förstå viktiga koncept såsom adoption, ansvar och altruism, alla mycket ädla begrepp som sedan ledde till donationen av 4 ekologiska och helt återvinningsbara hundkojor till Lazos Caninos Refuge i Zacatecas.

En vacker historia om medvetenhet och engagemang för de mest behövande och för miljön som borde bli ett föredöme för alla!

Advertisement
image: Facebook
image: Facebook
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack