Den här valpen går alltid och lägger sig som om någon hade "stängt av" honom - den ena bilden roligare än den andra - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här valpen går alltid och lägger…
Att göra i ordning barnen för skolan varje dag är jämförbart med en extra arbetsdag Ett ålderdomshem öppnar dörrarna för barn från ett barnhem och samlevnadsexperimentet är en succé

Den här valpen går alltid och lägger sig som om någon hade "stängt av" honom - den ena bilden roligare än den andra

Av sofia
5.073
Advertisement

Även djur kan numer bli riktiga webstjärnor. Ta bara en titt på de otaliga Instagram-kontona som är dedikerade till våra fyrbenta vänner så inser du den otroliga konkurrensen mellan profiler, varav några når det absurda antalet miljoner och miljoner av anhängare. Det kan bero på att det verkligen är svårt att motstå en lite gullig valp, det är lätt att tappa bort sig bland söta små hundar och kattungar som ibland kan göra våran dag och man tappar räkningen på hur många bilder man "gillar". Den nyaste stjärnan på nätet som får dig att falla direkt är en liten hund som heter Paningning, som tack vare sitt intressanta sätt att sova, redan har erövrat alla sociala medier.

Ägaren till denna söta Shih Tzu, Janess Cua, förväntade sig inte en sådan reaktion från internetvärlden när hon bestämde sig för att pubblicera foton av sin lilla hund på Facebook Dog Lovers Philippines-gruppen. På bilderna ser Paningning ut som en liten nallebjörn! Men det som gjorde att folk på sociala medier bokstavligen blev galna är den ovanliga positionen som den lilla hunden brukar sova i, nämligen upp och ner, nästan som en människa.

På kort tid har bilderna blivit populära runt om i världen och den här lilla hunden har blivit kändis tack vare en Instagram-sida. Det var naturligtvis inte bara något tillfälligt, i själva verket har Paningning nått 60 tusen följare och vi är säkra på att hans sätt att sova kommer att fånga även dig!

Advertisement

Hon verkar ha svimmat, men i stället "sover hon så här sedan hon föddes eftersom det verkar vara den position hon är mest bekväm i", säger hennes ägare. Även om du i de flesta bilder ser henne sovande, försäkrar Janess Cua oss om att Paningning är en väldigt livlig liten hund, som har massor av hobbies och älskar att leka med sina små sykon hemma.

Paningning är den minsta i kullen och är den enda med den här färgen på sin päls.

Den enorma framgång som uppnåtts genom Instagram var ursprungligen på grund av ett fan som öppnade sidan. Kort därefter blev sidan övertagen av ägarinnan Janess Cua, som fortsatte att uppdatera hennes profil med nya roliga bilder. Sova är uppenbarligen bara en av hobbyerna - Paningning älskar att äta och sova, som alla våra fyrbenta vänner och även om hon ser vackert ut på varje bild, erkänner hennes matte att hon ofta visar sig vara en riktig pina, precis som alla valpar.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Är hon inte gullig?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack