Denna charmiga pitbull har inte slutat le en enda sekund sedan den blev adopterad - TittaPaVideon.se
x
Denna charmiga pitbull har inte slutat…
Hon övergavs av sina föräldrar på flygplatsen när hon bara var 9 månader gammal, idag vill hon försöka hitta dem 12 djur som fångades på bar gärning och som genast kände sig

Denna charmiga pitbull har inte slutat le en enda sekund sedan den blev adopterad

31 Augusti 2020 • Av sofia
1.377
Advertisement

Ofta när man talar om de nästan mänskliga beteendena hos husdjur säger man att det enda de saknar är talförmågan. Dessa söta, lojala och empatiska varelser behöver egentligen inte riktigt prata för de kan kommunicera med sin matte eller husse ändå på ett minst lika effektivt och djupt sätt.

Förutom allt de kan göra och förstå, har de en blick som säger allt. Vissa exemplar lyckas även gå längre.

En av dessa är Meatball, som på svenska betyder "köttbulle". Det är en kärleksfull och vänlig pitbull som nu har blivit en stjärna på internet, följd av över 40 tusen personer på Instagram. Det som gör honom så speciell är hans ansiktsuttryck.

Advertisement

"Meaty" har faktiskt alltid ett underbart leende på läpparna, men den här hunden har faktiskt inte alltid varit lika glad, snarare tvärtom. Hans liv var ganska tråkigt och sorgligt när han var gäst på djurskyddshemmet Fresno Bully i Kalifornien.

En dag fick en kvinna som heter Lisa Reilly ögon för honom och föll pladask. Han påminde henne mycket om hennes gamla hund, som dött några månader tidigare. Lisa bestämde sig för att ta med sig honom hem, där hon även hade andra hundar.

Advertisement

Från det ögonblicket började Meaty gå runt med ett leende på läpparna konstant. Det dröjde inte länge innan hans bilder blev virala på nätet. Ägaren dokumenterar noggrant alla nyheter och fick många likes.

Advertisement

De många bilderna som visar Meatball i roliga poser har blivit mycket populära och förvandlat honom till ett riktigt fenomen. När man tittar på glädjen och tacksamheten i hans ansikte, hoppas man att han kommer att få ett långt och lyckligt liv tillsammans med sin matte och att han aldrig slutar le sitt mycket mänskliga leende.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack