Han tar med sin hund till salongen men känner knappt igen den när han hämtar den - TittaPaVideon.se
x
Han tar med sin hund till salongen men…
Hon hittar en vattenflaska på motorhuven till sin bil och upptäcker att det är en taktik för att kidnappa folk En pappa ger sin dotter ett ultimatum:

Han tar med sin hund till salongen men känner knappt igen den när han hämtar den

17 Mars 2021 • Av sofia
1.167
Advertisement

I samband med utbrottet av coronaviruspandemin fick vi bland annat uppleva vad det innebär att vara utan frisör eller skönhetssalong i flera månader. Ett problem som förmodligen störde fler kvinnor än män och som ledde till många katastrofala "gör-det-själv" lösningar. Liksom människor behöver fyrbenta vänner också ständig vård och därför vänder sig de flesta djurägare till salonger som erbjuder olika typer av tjänster för djur. En person på twitter lyfte dock fram ett problem, nämligen att även hundar ser löjliga ut när de får en opassande eller oönskad klippning. Hundägaren i fråga gick till och med så långt att han "hotade" salongspersonalen när han kom för att hämta hunden.

Han hade tagit med sig sin söta lilla hund till salongen för skötsel och tyckte att det var dags att fixa den långa pälsen, men när de gav tillbaka honom hunden hade mannen nästan svårt att känna igen henne. När en hund får en dålig klippning, kan den gå från att vara den vackraste hunden i världen till att se ut som ett löjligt husdjur på bara ett ögonblick. Detta är mer eller mindre det som hände med den här mannens hund eftersom hunden efter klippningen praktiskt taget var oigenkännlig! Vissa personer på nätet jämförde henne till och med Sid, sengångaren från den animerade filmen "Ice Age". Avsaknaden av päls gjorde att hunden såg väldigt rolig ut, men ägaren verkade inte tycka att det var lika roligt att se sitt husdjur med den borttappade blicken som nästan såg lite dum ut.

"Kompis, är du säker på att det är din hund?" skriver en person som svar på bilderna som mannen lade upp på twitter. "Det ser ut som min mormors hund", säger en annan. Kort sagt, att skratta åt denna stackars hunds ansiktsuttryck verkar oundvikligt. Förutom de många hånfulla kommentarerna och anklagelserna mot salongen finns det dock även de som försöker lyfta fram en annan viktig aspekt, nämligen att ​​mycket ofta bryr sig inte ägare till pudlar eller långhåriga hundar om att borsta dem ordentligt vilket tvingar salongen att göra en drastisk klippning för att återställa situationen.

Advertisement
image: Pinterest

Vi vet inte var sanningen ligger i det här fallet, men de råd vi kan ge är att alltid vända dig till en salong med goda recensioner eftersom världen tyvärr är full av människor som kanske inte har full koll på vad de håller på med. Du vill väl inte riskera att det slutar likadant för din hund?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack