Mamman går till skolan för att träffa sin son men upptäcker att lärarna förödmjukar honom framför alla av en larvig anledning - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Mamman går till skolan för att träffa…
Nu har man uppfunnit skor med GPS för att kunna leta upp äldre människor med Alzheimer och undvika att de tappar bort sig Flickan höll på att kvävas i sömnen, men katten lyckades locka till sig mammans uppmärksamhet och rädda hennes liv

Mamman går till skolan för att träffa sin son men upptäcker att lärarna förödmjukar honom framför alla av en larvig anledning

4.499
Advertisement

Dagarna när lata skolbarn straffades genom att låta dem bära en hatt med åsne öron för att bli utskrattade av sina kamrater är långt borta. Med tiden har dock dessa "barbariska" metoder inte helt dött ut och ibland har situationen till och med försämrats. Det har gått från att tvinga barnen att stå bakom svarta tavlan, till att vända skrivbordet mot fönstret eller i extrema fall genomgå riktigt förödmjukande saker.

Att ifrågasätta undervisningsmetoderna är Nicole Garloff, mamma till en 6-årig pojke som heter Hunter, som av en slump upptäckte vad lärarna tvingade hennes barn att gå igenom. I slutet av 2018 började familjens gamla bil få allvarliga problem, vilket orsakade upprepade förseningar när pojken skulle skjutsas till skolan.

En dag gick Nicole till sin sons skola för att klargöra detta med lärarna och förhindra att förseningarna orsakade konsekvenser för barnets utvärderingar eller prestanda. Väl på plats fann kvinnan sig framför ett grymt scenario.

Vid bordet satt hennes son och grät ensam, isolerad från de andra, och en kartong hade placerats på hans bänk för att hindra honom från att se sina klasskamrater och ses av dem. När hon såg hur de förödmjukade hennes son offentligt, kände sig Nicole full av ilska, så hon tog bilder med sin Smartphone och tog omedelbart med sig barnet hem.

Bilderna som publicerades på Facebook blev snart virala samt uppmärksammades av Bill Mayer, värd för en lokal radiostation. Det verkade absurt att allt föddes på grund av en trasig bil och eftersom kostnaden för reparationer översteg värdet av bilen, beslutade produktionen sig för att donera en begagnad bil till familjen Hunter.

image: Youtube

När nyheten kom ut, kom många andra i lokalbefolkningen med i initiativet för att hjälpa Nicole och hennes nära och kära. Några aktiviteter och verkstäder på platsen erbjöd reparationer till ett värde av 11000 kronor, tre fria oljebyten, nya däck och byte av fönstren. Nicole var behagligt rörd av all generositet och kärlek som visades av okända människor som tog hennes situation till sitt hjärta.

Det viktiga med den här historien är inte bara folkets solidaritet utan framför allt de tvivelaktiga disciplinära metoder som fortfarande tillämpas av vissa skolor idag. Inget barn bör förödmjukas för att ha ställt till med något, en försening eller ett dåligt betyg. Tiden då ett slag över fingrarna eller att tvingas stå på knä på kikärterna återberättas ofta nästan med nostalgi, men det är endast genom dialog och samarbete mellan föräldrar och lärare som friska och civila individer kan fostras.

Tags: BarnBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack