Efter att ha levt instängd i en bur under flera år kan den här katten inte sluta krama sin nya "mamma" - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter att ha levt instängd i en bur…
Busschauffören ser en skrämd hund i regnet och bestämmer sig för att låta den kliva på och en kvinna fotograferar den vackra gesten Som 10-åring får hon en sköldpadda i present och 56 år senare är de fortfarande oskiljaktiga

Efter att ha levt instängd i en bur under flera år kan den här katten inte sluta krama sin nya "mamma"

Av sofia
45.985
Advertisement

Uttrycket "katter har 9 liv" är inte bara ett sätt att säga att katter kan undkomma fara, falla oskadda från höga höjder eller överleva olyckor. Dessa mystiska och överraskande varelser kan också mirakulöst återhämta sig från mindre gynnsamma förhållandena. Alltför ofta offer för misshandel, lyckas de övervinna de trauman som skulle göra vem som helst elak och behåller istället sin renhet och medfödda gulliga sätt.

image: Imgur

Dagens historia verkar vara gjord för att förkroppsliga ordspråket om katternas odödlighet. Huvudpersonen heter Lovebug, som åtminstone under 3 av hans 9 liv bodde inlåst i en bur. Hennes första ägare var en kvinna med psykiska störningar, som tyvärr inte kunde ta hand om henne på det mest lämpliga sättet.

image: Imgur

Som ett resultat växte den stackars katten upp som ett djur i en djurpark, på ett sätt som var ljusår borta från det som är normalt för ett djur av dess art. Faktum är att katter behöver leva fritt, anta naturliga beteenden och tillfredsställa stimuli som, om de undertrycks, kan påverka deras psykiska och fysiska hälsa negativt.

Advertisement
image: Imgur

Bland dessa finns till exempel behovet av att utforska eller gömma sig när de känner sig hotade eller utsatta. Lyckligtvis blev Lovebug befriad av Furry Nation Salvation Association och anförtrodd till en ny adoptivmamma som heter Patty. Vid den tidpunkten uppskattades det att katten kunde vara mellan 3 och 5 år, och det är inte känt hur länge den varit "fången".

image: Imgur

En sådan upplevelse kunde ha gjort Lovebug till ett skrämt, misstroget och aggressivt djur, men trots allt den gått igenom var kattens reaktion otroligt. Den söta lilla katten tycktes ha väntat på att få möjligheten att uttrycka kärlek och tacksamhet.

image: Imgur

Där såren tidigare var tydligt synliga har en tjock päls vuxit tillbaka, precis som kattens lilla hjärta har läkt. Vittnesbörden om Lovebugs tacksamhet har fångats med bilder och en video som publicerades på nätet.

Advertisement
image: Imgur

På videon, som delats nästan 180 000 gånger , är det möjligt att se den vackra katten som spinner och gosar med sin matte, som om att den ville ta igen all den förlorade tiden.

image: Imgur

Detta är ett bevis på hur mycket oväntad kärlek ett husdjur kan ge, speciellt ett som har fått en andra chans i gåva. Nästa gång du funderar på att skaffa ett husdjur är det bättre att adoptera ett från ett djurskyddshem, du kommer säkert inte att ångra det.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack