Äntligen har den här lilla katten med 4 öron och bara ett öga hittat en familj som ger honom massvis med kärlek - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Äntligen har den här lilla katten…
En familj lägger upp en villa till försäljning och på utsidan ser den helt normal ut, men inredningen är helt lila Lokföraren ser en hund bunden vid rälsen och stannar tåget för att utföra ett hjältedåd

Äntligen har den här lilla katten med 4 öron och bara ett öga hittat en familj som ger honom massvis med kärlek

Av sofia
5.077
Advertisement

Efter att ha gått igenom mycket lyckades en väldigt speciell kattunge med 4 öron med bara ett öga hitta en familj som kunda ta hand om honom. Hans namn är Frankie (en förkortning för Frankenkitten) och han räddades tillsammans med sin bror - båda av dem kom till världen i en källaren i ett förortshem och lyckligtvis räddades de sedan av Georgia Anderson. Lyckligtvis finns det fortfarande människor som inte låter sig skrämmas av utseendet och som precis som Georgia, bestämmer sig för att adoptera även de djuren som inte längre är unga eller som lider av någon sjukdom.

image: Instagram

Georgia tvekade inte en sekund över att ta hand om dessa söta kattungar och hon tog med dem till veterinären för att se till att det inte fanns några allvarliga problem med dem. Utseendet hos lilla Frankie är helt unikt och tyvärr hade kattungen även några hälsoproblem (men inget som inte gick att lösa som tur var!) Ett problem med ena ögat tvingade läkarna att ta bort det med ett kirurgiskt ingrepp för att förhindra infektionsspridning. Kattungen har också problem med bakbenens leder, vilket tvingar den att gå på ett konstigt sätt. Som om det inte var tillräckligt, blev veterinären även tvungen att slipa ner tänderna med några millimeter.

image: Instagram

"På den tiden, när jag hittade Frankie, arbetade jag på ett djurskyddshem och jag var också vårdnadshavare, så jag blev ombedd att ta hand om den i en vecka tills den återhämtade sig från ögonoperationen." Vad som slog Georgia var inte det speciella utseendet hos den här söta lilla kattungen, utan hans beteende, hur han ständigt utforskade huset på jakt efter nya saker och hur han hela tiden kom och ville kela med sin matte. Georgia bestämde sig därför för att behålla den gulliga lilla katten.

Advertisement
image: Instagram

Hans fysiska problem ger honom dock vissa små svårigheter i vardagen. Till exempel påverkar de små öronen på pannan hans hörsel något och hans syn är på grund av det bortopererade ögat inte särskilt utvecklad. Munnen är dock ett av hans största problem då Frankie tyvärr inte kan äta normalt, speciellt om maten är fuktigt, men lyckligtvis har han lärt sig att få tag i kattmaten med sin tunga.

image: Instagram

Trots allt är Frankie en kattunge precis som alla andra. Hans hobby är att varje dag leta efter ställen där han kan kura ihop sig och sova, gömma sig för sin matte varje morgon och sedan rusa fram och klättra på hennes ben.

image: Instagram

Frankie är ett levande bevis på att skönhet inte bara är en estetisk och ytlig faktor, utan något som finns inom varje levande väsen. Georgia och Frankie är båda lyckligt lottade!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack