En mamma publicerar en "recension" av sin dotter med Downs syndrom och hennes ord berör människor världen över - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En mamma publicerar en "recension" av…
En hund Vad det innebär att inte ha sin mamma närvarande på mors dag

En mamma publicerar en "recension" av sin dotter med Downs syndrom och hennes ord berör människor världen över

Av sofia
1.741
Advertisement

Det är en historia som har berört och motiverat många människor i världen den som handlar om de nyblivna föräldrarna Jessica och Josh och deras lilla Gwendolyn.

Barnet, som diagnostiserades med Downs syndrom, föddes efter parets många svårigheter med att få barn och en misslyckad IVF-cykel.

Nyheten om funktionshindret som skulle ha drabbat bebisen kom efter bara elva veckors graviditet och var såklart förödande. Men den starka uppgivenhet som det unga paret upplevde förvandlades snart ett helt oväntat mod och förtroende.

Jessica och Josh började förbereda sig för födseln, konsulterade stiftelser och organisationer som består av föräldrar med barn med Downs syndrom. Kontakten med dem som dagligen har liknande erfarenheter var grundläggande för att börja utbilda sig om sjukdomen.

En situation som ursprungligen fruktades och ansågs nästan skrämmande normaliserades och förstods på djupet av de två framtida föräldrarna. Så mycket att de till slut betraktade dotterns funktionshinder som en riktig förmögenhet, en speciell egenskap som de hade fått som gåva.

Således kom Gwendolyn till världen och glädjen som hon väckte hos sina föräldrar var så stor att hennes mamma bestämde sig för att alla skulle få lära känna hennes kärlek till den lilla tjejen, med ord som var både tillgivna och ironiska samtidigt.

Två månader efter att hennes dotter föddes dök en överraskande "recension" av hennes dotter med Downs syndrom upp på Jessicas Facebook-sida.

Ja, vi skrev "recension". Som om det var en måltid, en restaurang eller ett hotell, blev Gwendolyn "utvärderad" av sin mamma i all sin prakt och med sin "inte annorlunda" men "speciella" gåva, på ett positivt och ovanligt sätt.

Här är några delar av det som Jessica skrivit.

Advertisement

"Jag hade beställt en vanlig mängd kromosomer, de som alla fick och som jag också ville ha. De ringde mig kort efter och sade att de hade lagt till extra kromosomer gratis!"

"Alla andra ordrar jag hade sett var perfekta, men de har inga extra kromosomer. Jag har nu fått min speciella order sedan två månader och jag skriver denna recension för att låta andra veta att uppgradering till extra kromosomer är fantastiskt! Om du blir erbjuden det, säg ja! Jag publicerar några bilder på den färdiga produkten och som du kan se är den extra kromosomen värt det, det är väldigt gulligt, extra speciellt och extraordinärt. Extra lycka helt enkelt!" 

Vi ser ju tydligt hur rätt hon har genom att titta på hennes barns bilder. De två föräldrarna fick stort stöd och lyckades dag för dag ta itu med syndromet från vilket deras första dotter drabbades.

Advertisement

Positiviteten och acceptansen som dessa ord förmedlar är överväldigande. Förhoppningsvis kommer de att vara en uppmuntran för alla som befinner sig i den svåra situationen som Jessica och Josh befann sig i och hjälpa andra att ovillkorligt älska sina "extraordinära" barn.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack