Hon hittar några övergivna valpar i en kartong och tar med dem hem. Deras förvandling är otrolig - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon hittar några övergivna valpar…
Män som är otrogna är mindre intelligenta än de ssom är trogna enligt forskarna Den här tjejen ritade, sydde och målade för hand sin underbara examensklänning

Hon hittar några övergivna valpar i en kartong och tar med dem hem. Deras förvandling är otrolig

Av sofia
1.494
Advertisement

Om du behöver återfinna hoppet för människans godhet är detta en historie för dig, en berättelse om ovillkorlig kärlek till djur i svårighet som kommer att smälta även det kallaste av hjärtan, det är vi säkra på. Vad skulle du göra om du var på väg till jobbet och hittade sex valpar övergivna i skogen i en låda?

Det här hände Eric Hartman när han var på väg till jobbet en morgon. Men det var inte en morgon som alla andra

.

image: Instagram

Erics upptäckt ägde rum i staden Auburn i Alabama, när killen hittade en låda på kanten av vägen som han tog till arbetet varje dag. Inuti lådan, fanns en överraskning: sex undernärda valpar, orörliga på grund av nattens kyla och med tydliga sår. Eric beslutar sig omedelbart för att ta med valparna som riskerar att dö till Auburn Veterinary College där veterinären talar om för räddaren att valparna tyvärr också har skabb.

image: Instagram

När valparna väl hittat adoptivfamiljer började de långsamt återfå sitt förtroende för människor tack vare den kärlek och omtanke som de nya ägarna gett dem. De började äta regelbundet och samtidigt  fortsätta växa med tiden.

Den snabba tillväxten hos valparna hjälpte de nya familjerna att förstå deras ras. Om veterinärerna tidigare varit övertygade om att de kunde vara pudlar eller cocker-spaniels, så visade de sig till ägarnas stora överraskning istället vara Pyrenéiska berghundar!

Advertisement
image: Instagram

De Pyrenéiska berghundarna har alltid ansetts vara den perfekta rasen för att leda och skydda boskap i bergiga områden runt om i världen. Idag skulle många av de bästa uppfödarna betala tusentals dollar för dessa valpar, som för närvarande lever lyckliga och nöjda tillsammans med sina nya familjer som varje dag omger dem med värme och vänlighet.

Samma Eric Hartman delade ett glatt familjefoto på sin Instagramprofil tillsammans med Elsa, den nya valpen i hemmet. En berättelse med ett lyckligt slut som inte kan göra annat än att fylla vår dag med kärlek och positivitet!

image: Instagram
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack