Människor födda i Kräftans tecken är de som lider mest av ångest, tala alltid om för dem hur viktiga de är för dig - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Människor födda i Kräftans tecken…
Om du tror att katter är asociala är det förmodligen du som är det enligt forskarna 21 föräldrar som hittat smarta strategier för att hålla sina barn i skick

Människor födda i Kräftans tecken är de som lider mest av ångest, tala alltid om för dem hur viktiga de är för dig

925
Advertisement

De som tror på horoskop vet mycket väl att varje stjärntecken har sina exakta egenskaper, sina styrkor och sina defekter, vilket gör dem unika bland andra. De som är födda i Kräftans tecken är till exempel oroliga människor som behöver bekräftelse och dagliga ömhetsbevis. Det bästa sättet att få sådana människor att må bra är att ofta säger fraser som "Jag behöver dig" och "Jag älskar dig".

image: Unsplash

När det gäller relationer är den bästa partnern för en Kräfta någon som kan få den att glömma sina bekymmer och ge henne eller honom konstant bekräftelse på att allt är ok. Att känna sig uppskattad, att alltid känna att man kan hantera situationen och leva upp till förväntningarna är något som människor födda i detta tecken konstant tänker på. Tvillingsjälen blir då den person som med hjälp av små och stora gester lyckas förmedla en känsla av säkerhet och stabilitet.

Detta skulle kunna få det att låta som att kräftor är varelser som bara tar när de istället är raka motsatsen på detta. Just på grund av denna brist på självförtroende känner de sig som om de aldrig ger tillräckligt, så de försöker kompensera genom att ge mycket och till och med ge för mycket. För dem som har en sådan partner blir problemet absurt nog  att aldrig kunna ge tillräckligt tillbaka och därigenom öka osäkerhet i den andra ännu mer då den inte känner sig så trygg som den skulle vilja.

Man går fort över från ångest till paranoia och överöser sin partner med frågor på jakt efter svar som kommer att undergräva tvivlen. En Kräfta är alltid rädd för att begå misstag, att göra för mycket eller för lite, den är extremt känslig ibland och delar inte med sig av sin känslighet av rädslan för andras åsikt, medan andra slänger ur sig allt utan någon form av filter.

image: Unsplash

Om man vill göra en förenkling av det hela skulle man kunna säga att de som är födda i Kräftans tecken är en riktig "röra", varelser med en skör själ med komplicerade känslor och ett mycket ömtåligt hjärta. Trots detta är det verkligen värt att ha sådana människor i sitt liv, för att de också har förmågan att vara väldigt generösa och ge oändlig och ovillkorlig kärlek.

Att ge kärlek till en partner som är Kräfta betyder att man får åtminstone dubbelt så mycket tillgivenhet och tacksamhet tillbaka. Att vara född i Kräftans tecken betyder att du lever med viss ångest, men det är viktigt att alltid komma ihåg sitt eget värde tills någon kommer in i ditt liv som kan uppskatta det.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack