En anställd på McDonald's med Downs syndrom går i pension efter att ha serverat leenden i mer än 30 år - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En anställd på McDonald's med Downs…
Dessa kvinnor har bestämt sig för att inte längre färga sitt hår och deras underbara bilder skulle kunna övertyga dig om att göra detsamma En mamma tar med sin nyfödda bebis till jobbet, chefen fotar henne och en livlig debatt tar fart

En anställd på McDonald's med Downs syndrom går i pension efter att ha serverat leenden i mer än 30 år

1.723
Advertisement

Att hitta ett jobb idag är inte lätt, att sedan lyckas stanna där i flera år är ännu svårare. Vad kan man då säga om de som går i pension efter att ha spenderat hela sitt arbetsliv på samma företag? Vi skulle definiera det som en lyckligt lottad person.

Utan tvekan var Russell O'Grady en av dem. Han föddes med Downs syndrom och lyckades gå i pension vid femtio års ålder efter att ha spenderat mer än trettio år arbetandes för McDonalds. Men kanske, var den som fick ut mest av detta samarbete företaget, som haft turen att hitta en lojal anställd som alltid hade ett leende på läpparna.

Russell O'Grady är en av de 6000 barn som föds varje år i USA med Downs syndrom, ett genetiskt tillstånd som har vissa omisskännliga fysiska egenskaper, som dock absolut inte är avgörande för hur de lyckas i livet. Denna historia handlar om Russell som med svett och beslutsamhet byggt upp sitt liv och nått ett lyckligt mål.

Året var 1984 då en 18-årig Russell först kom in på en McDonalds restaurang i Northmead, väster om Sydney, för att starta en praktik som organiserades av Jobsupport. Det var ett initiativ från den australiensiska regeringen för att hjälpa människor med intellektuella funktionshinder att hitta ett jobb. På den tiden var det särskilt svårt för personer med funktionshinder att få liknande chanser.

En erfarenhet där Russell gjort sitt absolut bästa när det handlar om engagemang, men också om anda. Så i slutet av praktiken beslutar sig företaget för att anställa honom på heltid. Detta var början på denna arbetslivserfarenhet som varade i 32 år, under vilken Russell tog hand om allt: från städning till kundtjänst, från förpackning av kartongerna till köket, han blev en toppanställd och inte bara det...

Advertisement

Hans handledare Courtney Purcell sa att Russell hade blivit en typ av ikon för sina kunder, som också kom från långt bort bara för att lära känna honom och knöt an med honom. "Vi har stamkunder som kommer för att träffa Russell på torsdagar och fredagar och personalen tar hand om honom, så vi kommer att sakna honom," tillade Purcell. Russell har alltid visat sig vara en ansvarsfull, dyrbar och väldigt snäll anställd med alla.

En uppskattning som uttrycktes av kunder och alla hans kollegor, som gjorde Russells familj mycket stolt, som Geoffs pappa också uttryckte det: "Russell är mycket kärleksfull, älskad och uppskattad så mycket att han inte själv tror på det". Hans bror Lindsey uppgav också att Russell "älskar sitt jobb mycket, ibland är han fräck, det är min storebror och han håller mig i schack".

Det faktum att ha ett stabilt yrke och känna sig uppskattat för sitt arbete hade en mycket stark och positiv inverkan på Russells liv, vilket gjorde att han fick att annat perspektiv på livet, som hans far säger: "Någon frågade honom om han var handikappad och han svarade: Jag var det när jag gick i skolan, men nu jobbar jag på McDonalds. "

Advertisement

Trots uppskattningen och tillfredsställelsen av jobbet, kände Russell efter 32 år att det var dags att gå i pension. Enligt honom själv har han en passion för bowling och kommer troligtvis att tillbringa merparten av sin tid som pensionär på Northmead Bowling Club - där vi är säkra på att han snart kommer att få många nya beundrare;)

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack