Den här 60-åringen vänder sig till ett proffs för att förändra sitt anonyma utseende en gång för alla - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här 60-åringen vänder sig till…
Att jobba med en otrevlig kollega kan förstöra din sömn För att vara lycklig måste man lära sig att ignorera vissa personer

Den här 60-åringen vänder sig till ett proffs för att förändra sitt anonyma utseende en gång för alla

Av sofia
9.221
Advertisement

Om det fram tills för några år sedan att nå 60 - års tröskeln betydde att stå på tröskeln till ålderdom, har detta förändrats drastiskt i många länder. Den ökade livslängden och en mycket mer ungdomlig stil har förvandlat den bild vi alla haft av denna fas av vår existens. Om man tidigare kallades "äldre", är man vid 60 år idag istället "mogen". Du kan njuta mer av livet, skilja dig, bli kär och genomföra riskfyllda inköp. Kort sagt, vid 60 verkar det som att det börjar en ny och spännande fas av livet och man bör därför hantera den på bästa sätt, både på insidan och på utsidan!

Debbie, en kvinna som hade nått 60 med ett inte särskilt omhändertaget utseende verkade inte vara på rätt spår. En dag, troligen trött på att känna sig äldre än hon var, ville hon prova känslan av att bli omhändertagen en professionell makeover artist.

Efter att ha flugit till Minneapolis träffade Debbie Christopher Hopkins, känd för tv-publiken som The Makeover Guy, berömd för de omvandlingar som hans kunder genomgår. Då hon valde att lita på Hopkins erfarenhet och expertis beslutade sig Debbie för att ge honom fria händer.

Det mesta av arbetet gjordes på håret, den grå färgen med utväxt ersattes av en mycket varmare nyans och en kortare frisyr för att föryngra ansiktet. Ingen överdriven sminkning, bara lite arbete för att framhäva ögonen.

Voilà! Resultatet blev otroligt, så pass mycket att Debbie själv knappt kände igen sig själv. Nu återstår bara att titta på videon, där du med egna ögon kan se denna otroliga förvandling.

Tags: HårSmink

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack