Fiskarna: det här är vad som gör dem till det mest romantiska av alla stjärntecken - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Fiskarna: det här är vad som gör…
Att ta hand om barnen är mer tröttsamt än att arbeta utanför hemmet enligt en undersökning Att ta av sig skorna när man kommer hem är inte bara något vi bör göra av artighetsskäl. Här är 3 andra goda anledningar till att göra det

Fiskarna: det här är vad som gör dem till det mest romantiska av alla stjärntecken

817
Advertisement

Om det finns ett stjärntecken som utmärker sig för sin känslighet, är det definitivt Fiskarna. Det rör sig om en person som kännetecknas av en ovanlig intuition, vilket gör att hon eller han uppfattar aspekter som kan förbli dolda för andra. Det är inte sällsynt att den som är född i fiskarnas tecken visar sig ha ett "sjätte sinne".

Tror du att det är en fördel? Inte alltid och nu ska vi försöka förstå varför.

Å ena sidan är Fisken en väldigt snäll person, med en starkt utvecklad mänsklig sida som gör det möjligt för henne eller honom att känna empati gentemot sin omgivning. Denna känslighet leder den emellertid till att ifrågasätta sig själv ofta och att ibland känna sig oförstådd av andra. Fisken kan därför ibland isolera sig i sin egen värld, full av känslor som bara den själv förstår.

Det tar tid för att få en Fisk till att öppna sig helt, just för att hennes eller hans inre värld är väldigt komplex. När den gör det är förmågan att involvera andra mycket hög. I ett affärssammanhang kan Fisken till exempel enkelt bli ledare, inte för att den har den högsta rösten, utan för att den kan plocka fram en innovativ anda och en särskilt stark kreativitet.

Fiskens stora godhet leder uppenbarligen till en kontraindikation. Fiskarna är mycket uppmärksamma på andras mentala processer och ibland hamnar de i en icke-positiv dynamik.

Även i kärlek är Fiskens enorma känslighet både bra och dålig. Å ena sidan tenderar den mer än något annat tecken att idealisera partnern och att söka ett rent och romantiskt felfritt förhållande. Å andra sidan, om den blir sårad eller uppfattar denna fara, kan den reagera impulsivt och gå så långt som att bedra sin partner.

Om du har att göra med en Fisk måste du förstå att du står inför en stor mängd känslighet och godhet, men som måste hanteras med försiktighet. Du måste lära dig att respektera Fiskens mentala processer, som ibland är linjära, ibland vridna och det är just de som i slutändan gör att du blir kär.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack