7 saker som ett barn aldrig kommer att veta om sin mamma - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
7 saker som ett barn aldrig kommer att…
Att lyssna på människor som alltid klagar stjäl väldigt mycket energi från dig Skvaller dör ut när det når en intelligent persons öron

7 saker som ett barn aldrig kommer att veta om sin mamma

1.869
Advertisement

Varje mamma kommer förr eller senare att berätta för sitt barn om när det föddes och den resa hon gjort under graviditeten. Hon kommer att berätta för barnet om rädslan hon kände när vattnet gick, hur hon skyndade till sjukhuset, om förlossningen och slutligen glädjen när hon välkomnade det efterlängtade barnet i sina armar.

Det kommer dock att finnas andra aspekter, som en mamma troligtvis kommer att behålla för sig själv djupt inne i sitt stora hjärta, inte för att hon inte vill dela minnena med sitt barn, men för att vissa känslor är så starka att ord inte skulle göra dem rättvisa. Därför är det rätt att de förblir outtryckta.

Här är 7 saker som barn aldrig kommer att få veta om sina mammor.

image: a4gpa/Flickr

Under graviditetens 9 månader upplever en kvinna de känslor som kommer att göra henne till mamma. Några av dessa erfarenheter kommer en kvinna aldrig att berätta för någon, inte av någon särskild anledning, men för att varje kvinna bär en väska full av hemligheter. Till exempel kommer hon aldrig att säga till sitt barn att...

  • 1. "Du fick mig att gråta mycket" En mamma gråter när hon upptäcker att hon är gravid. När hon föder sitt barn. När hon äntligen får ta det i famnen. En mamma gråter av lycka, av rädsla och av oro. Hon gråter för att hon är så nära barnets känslor att hon vet när barnet är glatt, när det är ledset och när det lider.
  • 2. "Du gjorde mig illa" När hennes barn drar henne i håret av misstag eller på lek, när barnets vassa små naglar som är omöjliga att klippa, klöser huden, när barnet började amma. Även när det gav den första sparken i magen gjorde det kanske ont och så småningom när musklerna drogs samman som aldrig förr när det var dags att föda.
image: pixabay.com
  • 3. "Jag var rädd" Rädslan följer en kvinna från det första ögonblicken när hon blir mamma. Hon är rädd när någon håller hennes bebis i sina armar, för inom henne vet hon att ingen kan hålla barnet lika säkert som hon. Hon är så rädd, när barnet nu är stort och hon inte ser det komma hem och det redan är sent på natten och därför stannar hon uppe för att se att barnet kommer hem säkert. Hon är rädd när hennes barn har feber och det enda som finns kvar att göra är att vara nära det, hjälplös. En mamma är alltid rädd, men i slutändan vet hon att rädsla är hennes allierade.

 

  • 4. "Jag upptäckte att jag inte är perfekt" När det fortfarande är långt kvar till födseln, förbereder sig varje mamma för att bli den perfekta föräldern. En bättre mamma än det hon hade som barn. Livet lägger snabbt om de planerna. Projekt och goda intentioner är svåra att uppnå och ofta känner sig en kvinna ofullkomlig på grund av detta. Endast med tiden kommer hon att förstå att ett barn inte behöver perfektion för att växa upp på ett bra sätt, bara en mamma som kramar om det hårt av kärlek.
Advertisement
image: maxpixel.net
  • 5. Jag förlorade så mycket sömn som jag aldrig kommer att kunna ta igen. Alla mammor måste plocka fram den styrka som krävs för att klara sig utan de där sömntimmarna som så varmt rekommenderas av läkare. Det kommer att finnas nätter när en kvinna kommer att stå upp fram till gryningen i hopp om att hennes barn ska somna och när det gör det, kommer mamman inte omedelbart att lägga sig för att bota tröttheten, nej, ytterligare 10 minuter kommer att passera där hon iakttar perfektionen och skönheten hos sin lilla bebis. Först då kan hon försöka somna.

 

  • 6. "Jag har alltid satt dig i första hand" Det kommer att hända att mamman vill ha den sista kakan som även barnet vill ha, det kommer att hända att mamman vill vila, medan det är soligt ute och det är dags att leka. I alla dessa och andra situationer kommer en mamma aldrig att tvivla på vad som är bäst att göra. Hur svårt det än är och hur mycket det än kostar henne att anstränga sig kommer hon alltid att sätta sitt barn i första hand.

Det finns en sista sak som en mamma aldrig kommer att säga till sitt barn...

image: maxpixel.net

...Att hon skulle göra allt detta igen

Att vara mamma är en av de största utmaningarna i en kvinnans liv och det kommer att finnas situationer där hon verkligen når botten. En mamma gråter, försöker, misslyckas, glädjer och lär sig. Det är ett arbete som aldrig slutar och det ger glädje som ingen annan sak i livet kan ge.

Trots allt det fysiska och psykiska lidandet, de sömnlösa nätterna och att gå upp vid gryningen kan ett barn vara helt säkert på att hennes eller hans mamma skulle göra allt om igen för sitt barns skull!

Tags: BarnKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack