Jag är stark, men är även väldigt trött - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Jag är stark, men är även väldigt…
Dessa underbara teckningar visar oss vad det innebär att verkligen vara förälskad Jag har inget tålamod längre - Dessa ord skrivna av Meryl Streep påminner oss om den skönhet som döljer sig bakom att mogna

Jag är stark, men är även väldigt trött

4.584
Advertisement

Vad innebär det att vara stark? Det betyder att tro på kärlek, trots att någon har krossat ditt hjärta, när du sitter där och torkar bort dina tårar som ingen misstänker att du har fällt.

Man är stark när man övervinner sina brister, segrar över sina demoner, när man hjälper och litar på dem som inte förtjänar det - men förlåter igen och igen. Det är den kraft som gör att du biter dig i tungan när någon släpper ut sin frustration på dig och du håller igen även om du vet att du inte förtjänar det. Det innebär att tro på sig själv när ingen annan gör det.

Sanningen är dock att det är just den här kraften som suger energi från varje cell i din kropp och gör dig utmattad.

Du är stark, ja, men just därför är du trött.

Trött på att bli sårad varje gång du hoppas på någonting eller någon, att frukta det värsta och se det hända, att bli besviken.

Du är trött på att säga att du måste förändras, men när du gör det förlorar du dig själv. För att göra andra glada, vet du inte längre vem du är. Att tänka för mycket på människor som ägnar dig lite eller ingen uppmärksamhet, gör att du blir utmattad, varje gång. Det som tröttar ut dig är att försöka bli omtycket av andra så mycket, medan du i själva verket inte ber om mycket till gengäld.

Du är trött på att spendera 15 minuter för att skriva något till någon och få "okej" som svar. Du sitter uppe på nätterna, förbrukad av tankar, att sova är omöjligt. Du beskyller alltid dig själv och detta tar bort all din livsenergi.

Du är trött på att konstant sättas på prov, även om du kommer ur det segrande varje gång. Trött på att bära en tyngd på dina axlarna av ett förflutet som inte slutar förfölja dig och inte ger dig frid.

Du är trött på att vara stark för alla andra, att vänta på förklaringar och ursäkter som aldrig kommer eller åtminstone aldrig i tid.

Sanningen är att du inte kan sluta ha denna styrka och du kan heller inte undvika denna utmattning. Du kommer aldrig att sluta ge kärlek och hjälp, lyssna på andra, trots smärtan och besvikelsen. Men det här är det som gör dig speciell. Du helar världen, är en ljusbärare i mörkret och du kommer att fortsätta på din resa av hopp med huvudet högt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack