Det är aldrig för sent för att reagera, det är aldrig för sent för att försöka få någonting bättre i livet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Det är aldrig för sent för att reagera,…
En person som alltid dömer andras liv är känslomässigt fattig. Ta avstånd från denna typ av människor Att vara empatisk är en underbar gåva, men är väldigt ansträngande känslomässigt

Det är aldrig för sent för att reagera, det är aldrig för sent för att försöka få någonting bättre i livet

332
Advertisement

Kanske har du inte tillräckligt med pengar eller så är det inte rätt tillfälle, på grund av att du har små barn eller ett krävande arbete eller har du kanske sagt till dig själv att du inte skulle kunna göra det, att du inte har kunskapen eller de rätta egenskaperna för att ta chansen? Precis så kan det låta när du, även om du är olycklig och ditt liv inte egentligen passar dig, väljer att fortsätta på samma väg som tidigare.

Att förändra något är svårt, inte egentligen för vad framtiden skulle kunna bjuda på, utan snarare för att det innebär att man måste erkänna att något är fel med den situation man lever i och att man måste ändra den.

Ändå är förändring nödvändigt, det är livets väsen.

image: pixabay

I verkligheten är vår hjärna allmänt allergisk mot förändringar och får oss att tro att saker och ting kommer att förbättras av sig själva. Men när detta inte händer är det nödvändigt att erkänna att man förtjänar bättre och välja förändring. Det spelar ingen roll hur gammal du är, vilken väg du valt i livet eller vem du har varit hittills. För att uttrycka det med Ralph Waldo Emersons ord "Den enda personen du är avsedd att bli är den person du bestämmer dig för att vara".

Därför är det, när man känner att det är omöjligt att fortsätta på samma väg, rätt tid att agera. Det är aldrig för sent eller för tidigt för att bli medveten och agera.

image: maxpixel

För att agera är det nödvändigt att befria sig från all rädsla, genom att först och främst erkänna den, eftersom den ofta kamuflerar sig i form av uppgivenhet. Rädsla är ingenting annat än en känsla som är användbar för att varna oss om att vi mår dåligt över något. Bara genom att arbeta oss igenom den och rationalisera den kan vi göra oss redo för den förändring vi behöver. Så snart vi börjar agera, kommer handlingen att sudda bort rädslan, lämna kvar den i det förflutna, minska den till ett minimum, då vårt sinne och vår själ är helt tagna och fokuserade på det Nya som vi välkomnar, som vi jagar och bygger upp.

Livets erfarenheter förändrar vår person och vi måste med tiden lära oss att ta emot denna förändring med öppna armar. Enbart genom förändring kan vi uppnå lycka och var och en av oss förtjänar att vara lycklig.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack