4 tecken som kan avslöja om människan du har framför dig är ärlig mot dig eller inte - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
4 tecken som kan avslöja om människan…
Ibland slutar vi vara oss själva för att bli det som livet bett oss att bli 5 beteenden från föräldrarna som barnen tenderar att bära med sig för resten av livet

4 tecken som kan avslöja om människan du har framför dig är ärlig mot dig eller inte

Av sofia
10.546
Advertisement

I dagens frenetiska och ständigt "uppkopplade" värld multipliceras möten mellan människor, utan att det egentligen finns någon tid för att hinna utveckla en verklig kunskap om den andra. Å andra sidan är detta ibland en fördel för de som inte gillar att avslöja sin sanna personlighet och som lätt kan bära den mask som passar dem bäst utan att riskera att upptäckas. Som en följd av detta är det tyvärr många människor som medvetet inte är äkta och istället avsiktligt falska som råkar korsa vår väg.

Det finns dock enkla och effektiva sätt att avslöja dem snabbt. Var uppmärksam på de otvetydliga egenskaper som vi avslöjar nedan.

image: maxpixel
  1. LEENDET. Falska människor ler inte på ett äkta sätt. Ett leende är naturligt när det sträcker sig upp till ögonen, som blir små och med de berömda "kråksparkarna".
  2. EGOCENTRISM. Det är sällan som en falsk person verkligen kommer att vara intresserad av att veta hur någon annan mår. Hennes eller hans enda syfte är att fokusera all sin uppmärksamhet på sig själv. Tvärtom behöver en autentisk person inte stå i centrum, då hennes eller hans personlighet naturligt uttrycker sig i allt det som personen i fråga gör.
  • 3. ÅTERKOMMANDE UTTRYCK. Vanligtvis börjar falska människor sin mening med "uppriktigt sagt", "för att vara ärlig" men också "om jag säger något, blir du säkert arg". Det här är uttryck som syftar till att fokusera uppmärksamheten på sig själv.
  • 4. ÖVERDRIVNA HYLLNINGAR. För att vinna sympati och uppmärksamhet från andra, använder sig falska människor av smicker gentemot andra, i alla situationer, på ett sätt som ofta är malplacerat. Kom ihåg att det inte rör sig om äkta komplimanger, utan bara om ännu ett sätt att framhäva sig och bli sedd.

 

Självklart är varje person olik den andra och samma sak gäller falska människor. Vissa kan vara väldigt bra på att dölja sin falskhet och i dessa fall är det nödvändigt att förlita sig på andra tecken. Känner du till några andra? Dela dina tips och erfarenheter med oss!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack