Därför är Stenbocken en alldeles underbar livspartner - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Därför är Stenbocken en alldeles…
Att vara ensam men lycklig kan vara bättre än att vara förälskad i någon till varje pris Några tips för att hantera människor som klagar och inte gör annat än att stjäla vår energi

Därför är Stenbocken en alldeles underbar livspartner

Av sofia
1.007
Advertisement

De som är födda i Stenbockens tecken tenderar att skapa många, kanske lite för många problem, detta för att de alltid försöker göra ett gott intryck på andra, något som de oftast lyckas med. I sitt försök att uppnå detta mål försöker Stenbocken visa sig starkare än vad den egentligen är i andras ögon och kräver mycket av sig själv. Detta skapar dock mycket frustration hos Stenbocken, särskilt när hon eller han begår misstag.

image: pixabay.com

De som är födda i detta tecken tycker om att vara i sällskap, men har också ett starkt behov av att vara ensamma, något som är viktigt för att knyta an till deras inre väsen. Så respektera alltid en Stenbocks önskan att vara ensam, det är inget den ber om för att vara otrevlig utan snarare ett behov. Försök dock få henne/honom att förstå vikten av att finna en balans mellan att tänka mycket och bli överdrivet självkritisk.

Stenbocken är naturligt god och ofta misstas denna egenskap felaktig för svaghet, men det är det inte. Gyllene regel: Underskatta aldrig en Stenbock. Alla har sina svagheter, men de som styrs av det här tecknet tenderar att inte visa dem för andra, särskilt inte för sina nära och kära och försöker istället att gömma dem på djupet för att sedan plocka fram dem när hon eller han är ensam. Även i det här fallet är det inte en elak varelse, den gör det enbart för att skydda dem hon/han älskar från lidande. Att försöka få Stenbocken att förstå att det är hennes eller hans rättighet att få tänka på sig själv, kan hjälpa den att leva mer fridfullt.

Även om den i kärlek är mycket försiktig och aktsam, kan en Stenbock vänta på den hon eller han älskar länge. Var inte illojal mot den, då hon eller han aldrig kommer att vara det mot dig, Stenbockens allvar och tålamod hindrar den från att agera annorlunda, även gentemot de som inte förtjänar det. Den är av naturen introvert och reserverad, så beskyll honom eller henne inte för att det kan ta lång tid innan den öppnar sig för dig. När det sker kommer du inte att ångra att du väntat länge, Stenbockens goda och vänliga själ kommer att belöna dig.

Att släppa in en Stenbock i ditt liv kan därför bara ge dig positiva känslor och stimulerande upplevelser för att visa dig allt det som är bra och underbart i världen.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack