Den här mannen är över 50 år, men ser ut som att han är 20. Här är dieten han tipsar om för att hålla formen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här mannen är över 50 år, men…
Underbara bilder på barn som har turen att växa upp tillsammans med ett husdjur Varför skriker folk - Denna liknelse kommer att få dig att se på konflikter på ett helt nytt sätt

Den här mannen är över 50 år, men ser ut som att han är 20. Här är dieten han tipsar om för att hålla formen

3.612
Advertisement

Född 1967. Ja, du förstod rätt. Den här mannen, Chuando Tan, har överskridit 50 års tröskeln, men ingen tror det om de inte först får se hans id-kort. Han börjar som modell och förvandlas sedan till fotograf, men det som dragit uppmärksamheten åt hans håll på sociala medier är de bilder han publicerar av sig själv.

Vilken är frågan som folk oftast ställer till honom? Hemligheten till hans ungdomliga utseende, förstås. Tja, så här lyckas Chuando få även en 20 åring att bli avundsjuk.

Chuando Tan är en fotograf från Singapore, född 1967.

Under 80-talet blev han berömd för att ha poserat för några tidningar och för att under en period ha sjungit poplåtar.

Advertisement

Idag arbetar han som fotograf, men det är hans selfies som gör att folk pratar om honom.

Många hävdar att det är för att han lever i Singapore, utöver en genetisk faktor, som gör att han behåller sitt ungdomliga utseeende.

Chuando Tan, avslöjar att hans kosthållning är väldigt speciell och att det antagligen är detta som håller honom så ung.

Chuando börjar dagen med 6 ägg och 2 äggulor, för att hålla kolesterolet under konstroll. Tillsammans med detta ett glas mjölk och ibland skogsbär och en avokado. Detta säkerställer enligt honom rätt mängd protein.

De vanligaste rätterna i hans kost är ris, fisk och grillade grönsaker. Glass är en av hans svagheter och han äter ofta en på förmiddagen. Han dricker varken te eller kaffe och konsumerar mycket vatten varje dag. Rökning och alkohol är strängt förbjudet.

Advertisement

Även träningen spelar en viktig roll.

Chuando ägnar åtminstone 90 minuter varje dag till träning. Han älskar bassängen och simmar i ungefär en timme om dagen. Sömn är väldigt viktig, därför försöker han varje natt att vila i minst 6 timmar. "Tro mig, att lägga sig tidigt är värt det," säger han.

Men är det verkligen bara dessa saker som gör att han ser så bra ut?

Den här mannen lever ett liv som inte alla har möjlighet att leva. Många säger att hans snygga utseende beror på att han inte är stressad, en viss ekonomisk säkerhet och mycket ledig tid för att ägna sig åt de saker han tycker om mest.

Kanske är det, mer än näring och mer än sport, viktigt att i livet göra sådant som är tillfredsställande. Tror inte du också det?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack