Om du ska ta hand om ett barn så bör du inte ta emot det medan det sover, den här barnvakten förklarar varför - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Om du ska ta hand om ett barn så bör…
Enligt en studie tenderar de som dricker kaffe utan socker att vara mer aggressiva och Vill du spara in 14242kr som du sedan kan spendera hur du vill? Här är den enkla 52 veckors metoden

Om du ska ta hand om ett barn så bör du inte ta emot det medan det sover, den här barnvakten förklarar varför

1.316
Advertisement

Barnvakt har återigen blivit en mycket eftertraktad roll på arbetsmarknaden. Föräldrar har allt svårare att hitta tid att ägna sina barn och ofta tvingas de söka efter någon som kan ta hand om dem.

En kvinna som jobbar som barnvakt varnar dock alla de människor som får uppgiften av föräldrarna att ta hand om deras barn, även om det bara rör sig om någon timme:

"Gå aldrig med på att ta hand om ett sovande barn". Hennes år av erfarenhet förklarar varför.

image: maxpixel.net

Alla de gånger som hon fått ta hand om ett sovande barn har hon väckt det. Detta gjorde ofta att barnet grät och att föräldrarna som en följd tyckte att det hela var jobbigt. Kvinna förklarar dock genast anledningen till varför det är så hon jobbar.

En dag tog kvinnan hand om ett barn under några timmar som överlämnades av en farmor. Barnet sov djupt och inte ens när farmodern gav barnet till barnvakten visade det något tecken på att vilja vakna. Kvinnan berättade att barnet inte sovit någonting den natten och att det var därför han nu var så trött. Barnets beteende verkade dock i barnvaktens ögon verka så konstigt att hon till slut ringde efter en ambulans. Man upptäckte då att farmodern tenderade att ge barnet läkemedel för att få honom att vara lugn när han var med henne. Det lilla barnet var bara 6 månader gammalt vid det tillfället och det är bara en tillfällighet att han inte fick några allvarliga följder efter att ha fått i sig denna medicin.

image: pixabay.com

Sedan den dagen har barnvakten tagit för vana att kontrollera hälsan på de barnen som hon tar hand om genom att inte bara väcka dem om de sover, men även genom att kontrollera deras kroppar. Det har funnits andra fall när föräldrarn har behandlat sina barn illa och sedan gett barnvakten skulden. Kvinnan rekommenderar därför att man kontrollerar att barnen rör på armarna och benen ordentligt för att bekräfta att inget är brutet och kollar efter blåmärken eller en frånvarande blick.

Om något verkar onormalt bör man inte tveka på att kontakta polisen.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack