Den här 9 åriga flickan spelar "Despacito" med hjälp av sin fiol och har fångat miljontals människor - TittaPaVideon.se
x
Den här 9 åriga flickan spelar "Despacito"…
De här tatueringarna som tillängnats det egna husdjuret kommer att få dig att själv vilja göra en Barnet fortsätter att kika på mannens telefon så han ger pojken den och låter honom spela i hans ställe

Den här 9 åriga flickan spelar "Despacito" med hjälp av sin fiol och har fångat miljontals människor

27 Augusti 2018 • Av sofia
8.016
Advertisement

Talang är en värdefull gåva som skiljer den person som berikats med den från mängden, men som samtidigt bör delas med andra. Varför? Inte bara för att få den igenkännelse och uppskattning som den förtjänar men även för att en talang sliter på den som har den om man inte får ge uttryck för den.

Självklart har den här flickan insett det och utnyttjar torg och andra befolkade platser för att dela sin otroliga musikaliska gåva. Tro oss, det händer inte varje dag att man stöter på en så talangfull violinist.

Hon heter Karolina Protsenko, är nio år och har en enastående talang, nämligen att spela fiol. Hon började spela detta instrument när hon var 6 år och sedan dess har hon insett att hon funnit sin "tvillingsjäl". Fiolen är hennes passion, hennes liv, men samtidigt har hon insett att hon vill dela detta med andra.

"Min önskan är att tillföra världen lite magi och inspiration genom min kärlek till fiolen" säger den unga violinisten på sin youtube sida

Så utöver att spela in album med sina musikala uppträdanden missar Karolina inte chansen att dela med sig av sin konst till världen genom att spela på gator och torg i den staden hon befinner sig i.

Här ser vi henne i Santa Monica i Kalifornien där hon förtrollade de åskadare som hade turen att se henne med den kända låten "Despacito" av Luis Fonsi och Daddy Yankee.

Den kända låten gavs en ovanlig twist när den tolkades med en fiol och fångade fler och fler nyfikna människor tills det formades en folkmängd runt den duktiga violinisten. Bland dessa filmade Carlos Gusti framträdandet och pubblicerade det på facebook där det på kort tid delades av 2,5 miljoner användare och sågs 97 miljoner gånger!!

 

Tags: MusikBarnTalanger
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack